NOVA PODELA PAKETA “BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN“ studio b

Objavljeno: 22.09.2023. 20:32 Izmenjeno: 22.09.2023. 20:32

U okviru projekta “Bebo, dobrodošla u Zemun“ Gradska opština Zemun  je 22. septembra  upriličila još jednu podelu poklon paketa za devojčice i dečake koji sadrže sve ono što je potrebno u prvih par meseci kada u dom stigne novi član porodice.   Od kada je počeo projekat, krajem juna meseca, ovo je četvrta podela i […]

U okviru projekta “Bebo, dobrodošla u Zemun“ Gradska opština Zemun  je 22. septembra  upriličila još jednu podelu poklon paketa za devojčice i dečake koji sadrže sve ono što je potrebno u prvih par meseci kada u dom stigne novi član porodice.

 

Od kada je počeo projekat, krajem juna meseca, ovo je četvrta podela i do sada su roditeljima uručena 253 paketa dobrodošlice za najmlađe Zemunke i Zemunce.

 

Gradska opština Zemun je u cilju sprovođenja mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju potpisala Ugovor o sufinansiranju ovog projekta.

 

Ukupna sredstva su 8,5 miliona dinara, pet miliona dinara izdvojilo je Ministarstvo, dok je učešće Opštine u skladu sa  Programom Saveta za brigu o deci i porodici GO Zemun 3,5 miliona dinara.

 

Gradska opština Zemun poziva roditelje da se prijave na pisarnici ili putem aplikacije na sajtu Opštine kako bi mogli da dobiju poklon paket “Bebo, dobrodošla u Zemun“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana