Nov izgled ambulante u Velikom Mokrom Lugu beoinfo

Objavljeno: 15.09.2022. 11:30 Izmenjeno: 15.09.2022. 11:30

Prostor gde se nalazi ambulanta na adresi Nikole Grulovića 14 više puta je menjao namenu i pre nego što se u ovaj prostor „uselila” ambulanta, zgrada je korišćena kao škola za osnovce od prvog do četvrtog razreda.

Pri kraju su radovi na rekonstrukciji ambulante Doma zdravlja „Zvezdara” u Velikom Mokrom Lugu, gde se leči pet hiljada građana, saopšteno je iz opštine Zvezdara.

Prema rečima predsednika Gradske opštine Zvezdara Vladana Jeremića, koji je obišao radove u društvu sa v.d. direktora Doma zdravlja Zvezdara dr Aleksandrom Mitrović, ovo je prvo značajnije ulaganje u poslednjih 70 godina od kada je zgrada sagrađena.

– Izdvajanjem sredstava iz budžeta za ove radove, ispunili smo očekivanja i želje građana, koji su nam se obraćali sa zahtevom da se ambulanta renovira. Radovi su obuhvatili postavljanje nove fasade, jednog dela krova i  pristupnih staza – pojasnio je Jeremić.

Dr Mitrović rekla je da će bolji uslovi koji su rekonstrukcijom omogućeni, mnogo značiti i građanima i zaposlenima koji rade u ovom prostoru. Ona je dodala da u okviru ambulante kao i do sada radi lekar opšte prakse i pedijatar po potrebi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana