Nisi sam kad je svet onlajn Studio B

Objavljeno: 08.04.2021. 13:09 Izmenjeno: 08.04.2021. 13:09

U okviru projekta „Nisi sam kad je svet onlajn”, sekretar Skupštine opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković i policijska službenica i članica Saveta za bezbednost Isidora Radovanović posetili su Osnovnu školu „Petar Kočić” i tom prilikom mališanima poklonili zaštitne maske, edukativne flajere, slatkiše i sokove, saopšteno je iz Opštine Zemun.

– Cilj projekta je da se u vreme pandemije virusa korona, kada se nastava većim delom održava onlajn, učenici osnovnih škola upoznaju sa kakvim se sve opasnostima mogu sresti na internetu i kako da se zaštite. Takođe, važno je da usvoje smernice kako da se ponašaju u saobraćaju prilikom odlaska i povratka iz škole, ali i da nauče kako da se vladaju kada su sami kod kuće – kaže Janković.

Savet za bezbednost opštine Zemun će u skladu sa epidemiološkom situacijom u narednom periodu organizovati predavanja, seminare i radionice na teme opasnosti od zloupotrebe droga, vršnjačkog nasilja, nasilja u porodici, kao i na druge teme koje se odnose na narušavanje javnog reda i mira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Delimično oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 3°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana