NIN:Lažna naslovna na mrežama,Vulin:Što za to napadate državu Tanjug

Objavljeno: 06.05.2020. 12:11 Izmenjeno: 06.05.2020. 12:11

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio da je redakcija lista NIN zbog lažne naslovne strane magazina, koja se pojavila na društvenim mrežama, napala državu i poručio da bi bolje bilo da su to uradili kada su Srbiju poredili sa logorom.

nagrada

Redakcija NIN objavila je u utorak da se na društvenim mrežama pojavila lažna strana najnovijeg broja nedeljnika sa fotografijom jednog od lidera SzS Dragana Ðilasa sa Oskarom u rukama i naslov „Najbolji srpski glumac“ i Sergeja Trifunovića uz čiju fotografiju stoji naslov „Plačko je Dilasova životna uloga. Ja sam za njega amater“, uz ocenu da se radi o jednom u nizu pokušaja diskreditovanja tog lista.

Redakcija je ocenila da je taj pokušaj osmislila vladajuća stranka, a da su lažnu naslovnicu putem društvenih mreža raširili „stranački botovi“.

Reagujući na tu objavu, Vulin je primetio da je redakcija napala državu.

„Bolje da su to uradili kada su poredili Srbiju sa logorom, kada su montirali fotografiju na kojoj snajper nišani Vučića, kada je Ćulibrk protiv zakona otpustio Antonelu Rihu ili kada je Ćulibrk lagao o redakcijama koje besplatno ustupaju novine obolelim od Kovida 19“ , rekao je Vulin.

On je dodao i da očekuje nekoliko stranica napada na njega.

„Kao i svaki put kada NIN laže, očekujem nekoliko stranica napada na moju malenkost. Nisu krivi oni što lažu, kriv sam ja što im to kažem“, rekao je Vulin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana