Nikodijević:Medijska kampanja-otvoreni poziv na ubistvo Tanjug

Objavljeno: 30.11.2019. 13:24 Izmenjeno: 30.11.2019. 13:24

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević ocenio je  da medijska kampanja koja godinama traje protiv predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice, poslednjih dana dobija novu, najgnusniju dimenziju, gotovo otvorenim pozivom na ubistvo predsednika Vičića.

„Stvaranjem atomsfere u drutštvu koje neodoljivo podseća na period pre ubistva premijera Đinđića, šalje se poruka javnosti da je dozvoljeno i legitimo pucati u predsednika Republike“, naveo je Nikodijević u izjavi dostavljenoj medijima.

On ističe da nijedan čovek koji želi pristojnu i stabilnu Srbiju ne može ostati ravnodušan i mirno posmatrati ovu količinu medijske harange i uvreda na račun predsednika Vučića.

„Ovako kreirane naslovne strane nedeljnika i dnevnih listova nemaju nikakve veze sa slobodom medija i slobodnog izražavanja stavova“, ocenio je Nikodijević dodajući da su one uperene protiv stabilnosti naše zemlje.

„One su izraz koordiniranog napada i pritisaka na društvo u celini, i to upravo u trenutku kada Srbija beleži sve bolje rezultate na unutrašnjem i na međunaordnom planu i kada predsednika Vučića očekuju sudbonosno važni razovori sa međunarodnom zajednicom o budućnosti naše zemlje“, zaključio je Nikodijević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 24°C

Oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana