„Ni za 10 godina opozicija mi se ne bi približila“ Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 08. 07. 2019. 09:27:56

Ni za deset godina, opozicija mi se ne bi približila, izjavio predsednik Vučić i ponovio da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS, jer se on neće kandidovati na Skupštini stranke.

Upitan o jučerašnjoj izjavi da će se skloniti pre nego što opozicija dođe u poziciju da mu se uopšte i približi i kada će se to dogoditi, Vučić je odgovorio:“To bi značilo da bih mogao još 10 godina da se bavim ovim poslom, jer se 10 godina ne bi približili, ali to mi ne pada mi na pamet, biće mnogo ranije“.

To je, kaže, i juče rekao, ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla.“Ali, ne možete da se odbranite od hiljada laži“, primetio je on.

Na kraju, istakao je, rezultat se meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese…

„Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni plan uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih“, rekao je Vučić i dodao da na njegovu sreću, ima „takve stručnjake“ za političke protivnike.

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS, jer se on neće kandidovati na skupštini stranke.

„Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS. Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom“, primetio je Vučić gostujući na RTS.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

 

NI ZA 10 GODINA OPOZICIJA MI SE NE BI PRIBLIZZILA, IZJAVIO PREDSEDNIK VUČIĆ I PONOVIO DA CE SLEDECHE GODINE NEKO DRUGI PREUZETI SNS, JER SE ON NECHE KANDIDOVATI NA SKUPSSTINI STRANKE   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti