Nectar dodelio glavnu nagradu – Fiat 500 I Tanjug

Objavljeno: 31.05.2018. 14:22 Izmenjeno: 31.05.2018. 14:22

U okviru nagradne igre „Izaberi Nectar“ je glavna nagrada Fiat 500 l uručena srećnom dobitniku Urošu Radojkoviću iz Jagodine, a ključeve automobila predao mu je promoter kompanije Nectar, glumac Andrija Milošević.

 

Milošević je izjavio da mu je bilo veliko zadovoljstvo da učestvuje u ovoj nagradnoj igri, kao i u celokupnoj kampanji koju je Nectar organizovao ove godine, kada slavi 20 godina poslovanja i u kojoj su pokazali da su jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

„Želim da čestitam dobitniku ove super premije, kao i svim dobitnicima koji su pokazali veliko interesovanje za ovu nagradnu igru i da pozdravim sve potrošače koji su pokazali koliko su odani Nectaru i koji su pri izboru proizvoda koje Nectar ima, pokazali da im nije svejedno“, kazao je Milošević.

Dodao je da su potrošači birajući Nectar proizvode pokazali i da je Nectar po kvalitetu jedan od najboljih brendova u Srbiji.

„Naravno da sam i ja razmišljao da učestvujem u ovoj nagradnoj igri, jer su nagrade bile baš dobre i kod nagradnih igara je dobro što je sve džabe, a ne moraš mnogo da se cimaš. Međutim, nisu mi to dozvolili, zato što to nije u skladu sa pravilima i bilo bi zloupotreba mog službenog položaja“, našalio se Milošević.

Dobitnik Uroš Radojković, ne krijući sreću, zahvalio se kompaniji Nectar na, kako kaže, zaista vrednoj nagradi.

„Vest da Fiat 500 l dolazi u Jagodinu i da sam ja srećan dobitnik pročula se u mom kraju tako da ću sa zadovoljstvom sesti u auto i otići u Jagodinu, kako bih što pre proslavio sa porodicom i prijateljima“, kazao je Radojković.

Direktorka marketinga kompanije Nectar Mina Tadić istakla je da je ova godina za tu kompaniju velika godina jubileja kada slave punih 20 godina postojanja ali, kaže, i dve decenije brige o svakom potrošaču, brige o kvalitetu i naravno društveno odgovornom poslovanju.

Navela je da su posebno srećni i radosni, te da im je veliko zadovoljstvo što su danas uspeli da dodele glavnu premiju, čime je završena Nectar nagradna igra.

„U okviru ove igre nagradili smo više od 700 porodica u Srbiji i kao porodična kompanija ćemo svakako u svojim budućim inicijativama nastaviti da nagrađujemo svoje potrošače, koji biraju Nectar i tim izborom dokazuju da zaista nije svejedno“, kazala je Tadić.

U proteklih mesec dana trajala je rođendanska nagradna igra kompanije Nectar – „izborna kampanja“, u kojoj je ta kompanija pozivala potrošače da izaberu baš njihove proizvode i time dobiju mogućnost da osvoje neku od preko 700 vrednih nagrada.

Za mesec dana, svakog dana dodeljeno je po 20 paketa Nectar proizvoda, a svake nedelje dodeljene su vredne nagrade – putovanja, bicikli, setovi posuđa.

Pre glavne premije – automobila Fiat 500 l, dodeljeni su i mobilni telefoni i televizori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 11°C

Vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 9°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana