Ne da(vi)mo Beograd: Mi nismo „Patkica-ne Beogradu na vodi“

Objavljeno: 21.03.2016. 15:47 Izmenjeno: 21.03.2016. 15:47

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd saopštila je danas da su na opštinama Vračar i Stari grad prihvaćene dve izborne liste pod nazivom „Patkica – ne Beogradu na vodi“, tvrde da je reč o „izbornoj manipulaciji“ i traže njihovo povlačenje.

Predstavnici Inicijative sumnjaju da iza te dve liste stoji SNS i da je cilj da se iskoristi njihovo ime radi boljeg rezultata na predstojećim izborima.

Dobrica Veselinović iz Inicijative tvrdi da su njihovi članovi „istraživali ljude na listama „patkica – ne Beogradu na vodi“ i da su ustanovili da je reč o simpatizerima i osobama bliskim SNS.

„Mislimo da je uzrok svemu ovome istraživanje za koje smo saznali da postoji, a koje kaže da bi potencijalna lista Patkica – Ne Beogardu na vodi imala dobar izborni rezultat“, rekao je Veselinović na pres konferenciji.

Na pitanje da li je ime inicijative zaštićeno, Veselinović je rekao da nije, jer je i dalje reč o neformalnoj inicijativi.

Oni traže da se Nikola Selaković i Goran Vesić, koje smatraju „voditeljima kampanje u tim opštinama“, izjasne kako je došlo do ovoga.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Subota
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana