Nastavljena reagovanja i osude pretnji Vučićevoj porodici Tanjug

Objavljeno: 25.07.2019. 20:38 Izmenjeno: 25.07.2019. 20:38

Članovi i funkcioneri SNS kao i njihovi koalicioni partneri nastavili su sa reagovanjima u kojima osuđuju pretnje upućene predsedniku Srbije, a posebno njegovoj deci i pozvali nadležne organe da što pre reaguju. 

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da je jasno da Ðilas, Jeremić i Obradović generišu ovakve strahovite i umobolne napade na Vučićevu decu.

On je ocenio da se ovom sinhronizovanom akcijom vrši pritisak na Vučića, ne bi li se slomio i ne bi li odustao od borbe za Srbiju.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da su predstavnici tzv.SZS sirovom mržnjom prema predsedniku Srbije iskopali duboke rovove iz kojih ispaljuju otrovne rafale bez ikakvog gledanja, praveći štetu svuda oko sebe.

Orlić je ocenio da „savez“ Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Željka Veselinovića i njihovih pristalica, mesecima neprekidno oko sebe emituje destrukciju, prostakluk i golu agresiju koja je napadom na predsednikovu porodicu prelazi sve granice.

Ako je sve što su radili do sada bilo tek priprema za ovaj bestijalni čin, jer su računali da će vremenom narod da ogugla na njihovo neprekidno nasilje i da u ovom trenutku neće ni reagovati niko – prevarili su se, jer uz Aleksandra Vučića i njegovu porodicu danas stoji cela Srbija, poručio je Orlić.

Državni sekretar u Ministarstvu privrede i potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović ukazuje da pretnje upućene deci predsednika države nisu ni svojstvene ljudima, „već do sada nepoznatim biološkim vrstama“ i pita da li im je išta sveto i ima li kraja ovoj političkoj patologiji.

On smatra da je najbolji odgovor da predsednik Srbije nastavi da vodi i državu i stranku kao i do sada, jer je jasno da je to najbolje za Srbiju i sve njene građane.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, kaže da je zaprepašćen količinom mržnje i odsustva bilo kakvog razuma kod Ðilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih sledbenika koji su najbolesnijim pretnjama udarili na dva deteta i to samo zato što im je otac Aleksandar Vučić.

Član Predsedništva SNS Irena Vujović smatra da pozivanje na nasilje nad Vučićevom decom od strane pristalica SzS monstruozno i prevazilazi sve granice zdravog razuma.

Nataša Stanisavlević, član GO SNS ocenjuje da pristalicama SZS ništa nije sveto, i da su posle vređanja žena, otišli još dalje i sad prete deci.

Aleksandar Marković, sekretar beogradskog odbora SNS, navodi da je kao otac dva maloletna deteta zgrožen pretnjama Vučićevoj deci i dodaje da su pozivi na ubistva, nasilje, laži i mržnja jedini program i politika koju mesecima nude građanima Beograda i Srbije.

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, ocenjuje da nervoza, frustracija i agresija pristalica SzS raste sve više kako se približava vreme održavanje parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora, jer se očigledno plaše ocene građana. Naprednjaci iz Vranja smatraju da se politička kampanja protiv predsednika Vučića nastavlja i dobija pojačan intenzitet uvreda i blaćenja, jer je ovoga puta predmet napada i uličnih uvreda od strane pripadnika SzS porodica predsednika.

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić ocenio je da smo poslednjih dana svedoci užasnih pritisaka i pretnji lažne intelektualne elite, pristalica SzS i pojedinih nazovi nezavisnih medija, pa su tako pratili ženu i bebu brata Siniše Malog a sada su otišli i korak dalje i uputili monstruozne pretnje upućene sinu Danilu i ćerki Milici predsednika Vučića.

Potpredsednik GO SNS Milosav Miličković kaže da je ovo najprljavija kampanja koju su do sada Đilas, Jeremić i Obradović poveli.

„Upravo pretnje koje su upućene deci predsednika Vučića, i to samo zato što im je on otac, su slika i prilika bezidejne politike SzS-ovaca koja osim nasilja i pretnji nema šta konkretno da ponudi“, kazao je Milicković.

Ivana Tomić Ilić, član GO Beograd SNS, kaže da se tiraniji SzS ne bliži kraj i da je demotivisana opozicija, u nedostatku ideja, započela saradnju sa državnim neprijateljima, kako bi nadomestila ubedljivi manjak podrške građana, a Nemanja Manjak, kaže da je jasno da SZS neće birati sredstva do svog cilja, a Đilasov cilj je da se vrati na vlast.

Elena Bilić iz Gradskog odbora SNS ukazuje da je vulgaran i pedofilski rečnik pokazatelj da onaj ko takve stvari izgovara ima ozbiljan zdravstveni problem, ali da nedostatak politike i programa nikoga, pa ni predstavnike SzS-a, ne treba da oslobodi odgovornosti za izrečene monstruozne pretnje.

Član gradskog odbora Bojana Radaković kaže da je zgrožena bahatošću, bezobrazlukom i nepoštovanjem osnovnih vrednosti Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih nepismenih sledbenika. Prema njenim rečima, napad na predsednika Vučića i njegovu decu nije politika „već nemoralan i jako ružan pokušaj samoreklamiranja“.

Ona poručuje da su izabrali pogrešan način i pogrešnog čoveka i da predsedniku Vučiću ovakvim izjavama pokazuju da se valja boriti još jače i još snažnije, za svu decu Srbije.

I član GO Dragomir Petronijević smatra da pretnje Vučićevoj porodici predstavljaju dokaz kakvu atmosferu u društvu prave Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici.

Predsednik Poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević ocenio je kao najveći stepen svireposti i bahatosti iživljavanje nad decom i ženama.

„Ni krivi, ni dužni Milica i Danilo postaju mete zločinaca, a jedina njihova krivica je to što su deca Aleksandra Vučića , predsednika Srbije i čoveka koji se hrabro, dosledno i sa ogromnom energijom bori za Srbiju, interese svih njenih građana, naročito za interese Srba na Kosovu“, ističe Milićević dodajući da moraju biti otrkiveni i kažnjeni.

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ističe da se u nedostatku argumenata i podrške građana Srbije, politika SzS zasniva na plasiranju laži i uvreda, širenju mržnje i pozivanju na nasilje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana