Narodni savez: Dveri/DS S i SRS hoće da nam sruše listu

Objavljeno: 20.03.2016. 17:34 Izmenjeno: 20.03.2016. 17:34

Narodni savez Vladana Glišića i Miroslava Parovića pozvao je danas Dveri-DS S i SRS da javno izađu i narodu kažu zbog čeka se toliko trude da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore.

Narodni savez je saopštio da, iako je RIK-u podneo potpuno ispravnu listu koju je potpisima podržalo više od 10.000 građana, iz nejasnog razloga Dveri i SRS pokušavaju da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore.

Pod smešnom optužbom da na glasačkom listiću ne smeju da stoje prezimena Glišića i Parovića, ove dve stranke su već na samoj sednici RIK-a pokušale da obore našu listu, a kada im to nije prošlo onda su angažovali „zabrinutog građanina“ koji je u nedelju dostavio prigovor.

Naravno da mi nismo naivni da pomislimo kako „zabrinuti građani“ nedeljom pišu prigovore Republičkoj izbornoj komisiji, te stoga pozivamo Dveri-DSS i SRS da javno izađu i narodu kažu zbog čeka se toliko trude da nas onemoguće da izađemo na izbore.

„Mi verujemo da su se oni uplašili činjenice da smo mi jedini predstavnici pristojne nacionalne opcije u Srbiji i da na taj način već samim postojanjem pokazujemo ‘golotinju’ njihove lažne patriotske politike“, dodaje se u saopštenju.

„Bilo kako bilo, uvereni smo da im ovaj menaver neće proći i da će samo ojačati našu poziciju. A ljudi u koaliciji Dveri-DS S treba da se pogledaju u ogledalo i sebi objasne zašto svake nedelje sede sa strankama Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Sulejmana Ugljanina, Zorana Živkovića i Saše Radulovića i sa njima pozivaju NATO da se umeša u izbore u Srbiji, dok bi radikali konačno mogli da iskažu makar mrvu poštovanja za to što smo svi mi godinama branili njihovog lidera dok je bio u Hagu“, dodaje se u saopštenju Narodnog saveza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Delimično oblačno

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 12°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana