Napadi na Vučića zbog Jadra su politički motivisani tanjug

Objavljeno: 18.04.2022. 14:40 Izmenjeno: 18.04.2022. 14:40

I danas sve što govore nema nikakve veze sa činjenicama, jer ih one i ne zanimaju, već samo politički interesi”, naglasila je Mihajlovićeva, saopštilo je resorno ministarstvo.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, rekla je da novi napadi na predsednika Srbije zbog obustavljenog projekta „Jadar” pokazuju da iza toga stoje politički motivi, a ne briga za životnu sredinu.

“Od samog početka smo govorili da nikakve odluke ne mogu da se donose dok se ne završe sve studije i dok javnost ne bude upoznata sa svim činjenicama. Na kraju se i stalo sa svim aktivnostima na projektu na zahtev meštana Gornjih Nedeljica“, izjavila je Mihajlovićeva, reagujući na tvrdnje direktora kampanje „Kreni – promeni“ Save Manojlovića da vlast pokušava da „skuva“ građane za nastavak projekta „Jadar“.

„Upravo onima koji su vodili kampanju zasnovanu na neistinama ne odgovara da se o projektu “Jadar” razgovara na osnovu činjenica, kako bi mogli da nastave da šire strah kod građana, ubeđujući ih u neistine o propasti u Jadru i Rađevini i da neko želi da zatruje naše reke i zemlju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana