„Namera SzS je da lažima dregradira gradsku vlast“ Studio B

Objavljeno: 29.05.2020. 20:18 Izmenjeno: 29.05.2020. 20:18

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kao laži odbacuje tvrdnje SzS da neće biti izgradnje novih vrtića i da je smanjen deo za investicije u obrazovanju. Demantovao je i navode da se ove godine odustalo od gradnje kanalizacije na Paliluli i nove autobuske stanice. Šef odborničke grupe SNS-a Aleksandar Mirković smatra da su predstavnici SzS obične kukavice, jer nisu imali hrabrosti da te optužbe iznesu za skupštinskom govornicom.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kao laži odbacuje tvrdnje SzS da neće biti izgradnje novih vrtića i da je smanjen deo za investicije u obrazovanju. Vesić naglašava da se u ovom trenutku u Beogradu gradi pet novih vrtića. To su vrtići u Ulici Miloja Zakića na Čukarici, na Bežanijskoj kosi, u Obrenovcu, u Novogradskoj ulici u Zemunu, a potpisan je ugovor za izgradnju vrtića u Ulici patrijarha Pavla u Rakovici.

Vesić kaže da je laž da se neće graditi kanalizacija na Paliluli. Kanalizacija se već radi u Ulici braće Marić, očistili smo sve kanale na levoj obali Dunava, radimo dom zdravlja i spremamo se da gradimo školu na tom području, navodi Vesić.

Vesić pobija tvrdnje SzS da se odustalo od izgradnje nove autobuske stanice na Novom Beogradu.

I šef odborničke grupe SNS-a Aleksandar Mirković odbacio je optužbe koje su izneli predstavnici SzS. On kaže da je rebalans gradskog budžeta realan i zasnovan na činjeničnom stanju, a ne na, kako je rekao, željama i fantazijama, kao što je bilo u vreme nekadašnjeg gradonačelnika Dragana Ðilasa. Mirković smatra da je srpska prestonica bila jedan od najuspešnijih gradova u borbi protiv korona virusa.

Mirković smatra da namera predstavnika SzS jeste da se dregradira gradska vlast, izazove panika među građanima i pokaže kako gradskoj vlasti nije stalo do najmlađih sugrađana.

Mirković je zahvalio zdravstvenim radnicima na požrtvovanom radu tokom epidemije korona virusa i istakao da je naša zemlja samo zahvaljujući njima prošla bolje od drugih država.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Oblačno

Sreda
Moguća kiša

Max: 20°C
Min: 16°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana