Na Zemunskom keju promovisan festival monodrame i pantomime Beoinfo

Objavljeno: 29.06.2021. 13:02 Izmenjeno: 29.06.2021. 13:02

Sa Letnje pozornice, prekoputa restorana „Venecija”, sve vreme promocije festivala čula se muzika dok su svoje plesne tačke izvodile balerine a pantomimičari i glumci animirali prolaznike gegovima

Uprava, glumci, muzičari i pantomimičari predstojećeg 46. Međunarodnog festivala monodrame i pantomime, koji će se od 1 do 4. jula održati u Pozorištu lutaka „Pinokio”, animirali su prolaznike na Keju oslobođenja, kako bi u što većem broju posetili ovu dugovečnu, tradicionalnu teatarsku svetkovinu, saopštavaju iz Opštine Zemun.

Ansambl je delio prolaznicima programe, flajere i bedževe festivala koji 46 godina okuplja poklonike dva pozorišna žanra – monodrame i pantomime.
Međunarodni festival monodrame i pantomime je stalna manifestacija u oblasti kulture od značaja za Gradsku opštinu Zemun. Ove godine u zvaničnoj konkurenciji festivala odigraće se sedam predstava, kao i „Čekajući nebo – kad će više” u čast pantomime. O najboljima će odlučivati stručni žiri i publika, a organizatori pripremaju i bogat prateći program.

Program festivala može se videti na adresi https://www.festmono-pan.org.rs/program

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno vedro

Subota
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana