Na zahtev građana promenjen smer Gračaničke ulice Beoinfo

Objavljeno: 17.05.2016. 21:22 Izmenjeno: 17.05.2016. 21:22

Na zahtev građana koji žive na Kosančićevom i Obilićevom vencu od danas promenjen smer kretanja automobila  Gračaničkom ulicom. 

– Kao i do sada grad će nastaviti da postupa po sugestijama građana, jer verujemo da samo zajedno možemo da dođemo do najboljih rešenja koja će omogućiti da u Beogradu živimo kvalitetnije i udobnije Posle rekonstrukcije Ulice cara Lazara i njenog pretvaranja u pešačku zonu pojavila se potreba da se promeni smer kojim automobili mogu da koriste Gračaničku ulicu. Zato je danas u centralnoj gradskoj zoni (Gračanička i Cara Lazara) na osnovu naloga Sekretarijata za saobraćaj, došlo do izmene režima saobraćaja. Tačnije, Gračanička ulica promenila je smer i sad je usmerena od Vuka Karadžića do Nikole Spasića, pa su na taj način vozači dobili alternativu, čime je smanjen pritisak vozila na Ulicu Vuka Karadžića, to jest Topličin venac – rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić je naglasio da će Grad Beograd nastaviti da komunicira sa građanima, kao i da će se kada je god potrebno i izvodljivo, menjati propisi kako bi se olakšalo funkcionisanje grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana