MUP: Koristiti kupališta sa spasilačkom službom studio b

Objavljeno: 13.07.2023. 10:25 Izmenjeno: 13.07.2023. 10:27

Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu najavljene visoke temperature, apeluje na sve građane, posebno  na roditelje sa malom decom, da koriste isključivo uređena kupališta sa spasilačkom službom, izjavio je danas komandir ronilačkog voda Žandarmerije Marko Mladenović.   Mladenović je upozorio građane da ne skaču u vodu, posebno na mestima na kojima se ne vidi dno, […]

Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu najavljene visoke temperature, apeluje na sve građane, posebno  na roditelje sa malom decom, da koriste isključivo uređena kupališta sa spasilačkom službom, izjavio je danas komandir ronilačkog voda Žandarmerije Marko Mladenović.

 

Mladenović je upozorio građane da ne skaču u vodu, posebno na mestima na kojima se ne vidi dno, kao i da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod uticajem alkohola jer to može dovesti do kobnih posledica.

 

Prema njegovim rečima, ne treba precenjivati svoje plivačke sposobnosti, preplivavati reke i jezera, a oni koji nisu sigurni ili su neplivači o tome treba da obaveste spasioca kako bi im posvetio posebnu pažnju.

 

Mladenović je pozvao korisnike plovila da prilikom njihovog korišćenja i boravka na njima koriste zaštitnu opremu i pridržavaju se propisa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana