Mozzart stipendira, ti treniraš sa Rebračom! Studio B, marketing

Objavljeno: 08.10.2020. 09:38 Izmenjeno: 08.10.2020. 11:00

Otvoreni čas košarke, na kojem će dečaci rođeni od 2006. do 2010. pokušati da ubede Željka Rebraču da baš njih treba da odabere, biće održan na terenu „Željko Rebrača“ u naselju Stepa Stepanović, u Beogradu 12. oktobra

Mozzart će dodeliti tri stipendije za jednogodišnje školovanje, treniranje u novootvorenoj košarkaškoj akademiji Željka Rebrače, a pravo da učestuju imaju dečaci rođeni od 2006. do 2010. koji se prijave na pr@mozzartbet.com i 12. oktobra pokažu svoju veštinu licem u lice Bananamenu i njegovom stručnom timu!

Otvoreni čas košarke biće održan na terenu „Željko Rebrača“ u naselju Stepa Stepanović, Ulica generala Vladimira Kondića br 5 u Beogradu, 12. oktobra od 10 časova ujutru. Željko Rebrača će sa stručnim timom Akademije Rebrača, koju je nedavno osnovao, posmatrati sve prijavljene dečake – kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na unapred osmišljene i zadate vežbe, a trojicu najboljih će Mozzart stipendirati za jednogodišnje pohađanje akademije. Akademija Rebrača će dodatno odabrati još trojcu dečaka koji će mesec dana pro bono pohađati akademiju, a nakon toga, u skladu sa rezultatima, eventualno i nastaviti besplatno treniranje.

Prijave su na pr@mozzartbet.com, gde je uz ime, prezime i godište potrebno dostaviti i kratak opis prethodnog iskustva u košarci.

Željko Rebrača je naš proslavljeni reprezentativac, u očima naše nacije zapamćen kao igrač koji nam je doneo titulu prvaka sveta, dve titule prvaka Evrope i olimpijsko srebro iz Atlante 1996. Apsolutnu superiornost na poziciji centra cela Evropa je morala da mu prizna tokom godina provedenih u Benetonu u vreme kad je italijanska košarka bila bez premca. Sa klubom iz Treviza je osvojio i Saporta kup. Zatim je bio jedan od stubova dinastije koju je u Panatinaikosu počeo da gradi Željko Obradović. Tamo je i drugi put postao šampion Evrope, a nacionalne titule i kup trofeje iz bivše Jugoslavije, Grčke i Italije se pišu dvocifrenim brojevima. Bio je i član NBA karavana kada tamo nije mogao svako, igrao je za Detroit, Atlantu, Los Anđeles Kliperse, a karijeru je završio u Valensiji…

Svoje dugogodišnje bogato košarkaško iskustvo odlučio je da podeli kroz Akademiju Rebrača. Po njegovim rečima, primarni cilj akademije je zdrav razvoj dece u mladim selekcijama. Kroz druženje, igru i vežbanje deca razvijaju svoj potencijal. Nakon toga sledi priprema za proces stvaranja budućih igrača koji će, kada dođu do seniorske kategorije, ispuniti svoj kompletan potencijal i sve one rezultate koje ostvare u mlađim selekcijama preneti u seniorsku košarku. Akademija zapošljava kvalitetan stručni kadar kako bi polaznici, pre svega, postali kvalitetni ljudi i napredovali u sportskom smislu. Tu se ne misli samo na košarkaške trenere, već su uključeni i drugi stručnjaci kao što su lekari, psiholozi, nutricionisti, fitnes treneri i nastavnici engleskog jezika.

Akcija kompanije Mozzart i Akademije Rebrača je otvorena za sve dečake koji vole košarku – dovoljno je da se prijavite i 12. oktobra budete među najboljima kako biste godinu dana besplatno trenirali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana