Moja Kravica D3 mleko za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije studio b

Objavljeno: 03.10.2023. 13:35 Izmenjeno: 03.10.2023. 13:35

Povodom Svetskog dana školskog mleka, kompanija Imlek tradicionalno je uručila donaciju Moja Kravica mlečnih paketa Svratištu za decu i mlade u Beogradu i Novom Sadu, kao i udruženjima „Anđeli Severa“ i  „Vitezovi osmeha“.   Tokom sedam decenija poslovanja, Imlek kontinuirano ulaže u lokalnu zajednicu kroz brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, […]

Povodom Svetskog dana školskog mleka, kompanija Imlek tradicionalno je uručila donaciju Moja Kravica mlečnih paketa Svratištu za decu i mlade u Beogradu i Novom Sadu, kao i udruženjima „Anđeli Severa“ i  „Vitezovi osmeha“.

 

Tokom sedam decenija poslovanja, Imlek kontinuirano ulaže u lokalnu zajednicu kroz brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, pre svega onih najmlađih, a donacije domovima za decu bez roditeljskog staranja sastavni su deo poslovanja ove kompanije.

 

“Kompanija Imlek tradicionalno donira brojne ustanove za decu širom Srbije, a ovog puta smo to učinili povodom Svetskog dana školskog mleka, kako bi skrenuli pažnju na značaj mleka u svakodnevnoj ishrani. Pored neprocenjive radosti na licima dece, zadovoljstvo nam pričinjava i činjenica da naši mlečni proizvodi pozitivno utiču na njihovo odrastanje. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovajdatum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka”, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

 

Svetski dan školskog mleka utemeljen je 29. septembra 2000. godine od strane Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO), a osnovni cilj obeležavanja je podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, i značaja za njihov pravilan rast i razvoj.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana