Mobilna ekspozitura Banke „Poštanska štedionica” od četvrtka ponovo na pijaci „Dušanovac”

Objavljeno: 30.06.2021. 12:34 Izmenjeno: 30.06.2021. 12:34

Zbog velikog interesovanja, na pijaci „Dušanovac” će od četvrtka 1. jula ponovo  biti postavljena mobilna ekspozitura Banke „Poštanska štedionica”, saopštavaju iz JKP „Gradske pijace”

Od četvrtka do subote, od 8 do 13 sati posetioci ove pijace i prodavci moći će da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obavljaju druge transakcije.

U mobilnoj ekspozituri Banke „Poštanska štedionica” moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate i otvaranje tekućih računa.

JKP „Gradske pijace” omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, uz poštovanje i primenu svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. Budući da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, „Gradske pijace” u saradnji sa Bankom „Poštanska štedionica” uvele su i tu novinu koja će mnogima značajno olakšati kupovinu, saopštavaju iz „Pijaca”.

Mobilna bankarska ekspozitura se sa pijace „Dušanovac” narednog četvrtka, 8. jula, seli na pijacu „Zvezdara”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana