Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica na vidikovačkoj pijaci Studio B

Objavljeno: 18.03.2021. 13:03 Izmenjeno: 18.03.2021. 13:05

Na pijaci Vidikovac postavljena je mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Svi posetioci kao i prodavci ove pijace, moći će sve do subote od 08:30 do 13:30 časova  da podižu gotovinu sa bankomata, ali i da obave mnoge druge transakcije.

S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini. Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su ovu novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Svi žitelji Vidikovca koji krenu u nabavku na Vidikovačku pijacu moći će da pored kupovine u mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica, koja će tu biti tri dana,  obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri.

Marina Banović iz Poštanske štedionice kaže da u banci na točkovima sugrađani mogu da izvrše uplatu, isplatu, podignu penziju kao i da otvore tekući račun.

Marina Banović kaže da u ovoj godini Banka Poštanska štedionica proslavlja 100 godina postojanja i dodaje da im je čast da baš u periodu obeležavanja velikog jubileja ostvare ovako uspešnu saradnji sa gradskim pijacama.

Jelena Nikolić iz JKP „Gradske pijace“  ističe da ovo preduzeće omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih epidemioloških  mera, negujući  i čuvajući tradicionalan način prodaje, ali vodeći računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca.

Postavljanje mobilne ekspoziture banke  Poštanska štedionica građanima će kupovina na pijacama biti još ugodnija, jer će jednostavno i nesmetano obavljati bankarske usluge ističe Jelena Nikolić.

Mobilna bankarska ekspozitura sa pijace „Vidikovac“, narednog četvrtka, seli se na pijacu „Dušanovac“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana