Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica na pijaci Đeram Studio B

Objavljeno: 08.04.2021. 13:55 Izmenjeno: 08.04.2021. 14:56

Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica biće postavljena do subote na pijaci Đeram.

Jelena Nikolić iz Javnog komunalnog preduzeća Gradske pijace kaže da  počev od danas pa do subote od 8 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, ali i da izvrše mnoge druge transakcije.

Kada krenu na pijacu Đeram stanovnici Zvezdare će osim nabavke moći da izvrše i niz bankarskih usluga na mobilnoj ekspozituri banke Poštanska štedionica koja je postavljena na ovoj pijaci.

„Gradske pijace omogućavaju snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, negujemo i čuvamo tradicionalan način prodaje, ali vodimo i računa o potrebama savremenog potrošača i prodavaca“, podseća Jelena Nikolić.

S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace su u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu, ističe ona i dodaje da se mobilna ekspozitura sa pijace Đeram narednog četvrtka, seli na pijacu  Buvljak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Delimično oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 3°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana