MLADI SA SAVSKOG VENCA DOBILI POTVRDE O ZAVRŠENOM BESPLATNOM KURSU STRANIH JEZIKA studio b

Objavljeno: 17.06.2022. 15:23 Izmenjeno: 17.06.2022. 15:23

Mladi sa Savskog venca su bili u prilici da uče španski, nemački, italijanski, kineski, francuski, engleski, švedski i ruski jezik.

 

Opština Savski venac organizovala je svečanu dodelu potvrda povodom završetka besplatnih kurseva stranih jezika za mlade sa teritorije opštine.

Polaznicima su se obratili članovi opštinskog Veća Vladimi Pavlović zadužen za školstvo i  Ana Marinković zadužena za omladinu i Kancelariju za mlade i tom prilikom ih pozdravili, čestitali na uspešno realizovanom pohađanju časova i uručili potvrde o završenom kursu jezika.

-Ana Marinković se zahvalila mladima na velikom interesovanju za ovaj vid besplatnog edukativnog programa koji Opština u saradnji sa Kancelarijom za mlade Savski venac uspešno organizuje nekoliko godina. Izuzetno nam je drago da su polaznici veoma zadovoljni ovim programom i da postoji veliko interesovanje među mladima za učenjem stranih jezika kao i potreba da ulažu u svoje znanje. S obzirom na brojne pozitivne reakcije, u planu nam je da već od oktobra nastavimo sa besplatnim kursevima– izjavila je Marinković.

Mladi sa Savskog venca su bili u prilici da uče španski, nemački, italijanski, kineski, francuski, engleski, švedski i ruski jezik. Zahvaljujući izuzetnom angažovanju i trudu polaznika da što bolje savladaju odabrani strani jezik, znanje koje su stekli utiraće put ka sigurnijoj integraciji u svaki segment inkluzivnog razvoja globalnog društva. Semestar u trajanju od tri meseca je organizovan po najsavremenijim metodama gde je preko 200 prijavljenih polaznika od 15 do 30 godina imalo izbor od čak osam stranih jezika.

– U fokusu našeg rada kao i do sada ostaće omladina i njihove potrebe, sve sa ciljem da se još intenzivnije bavimo njihovim razvojem i aktivnostima koje ih stimulišu, i obezbedimo još bolje uslove za učenje i odrastanje na Savskom vencu. Ovo je samo jedna od brojnih aktivnosti koje sprovodimo kao osnovu za što bolji održivi razvoj. Zadovoljstvo nam je kada možemo da kažemo da projekti koje organizujemo daju rezultate. Želimo da nastavimo da gradimo društvo za sve,  a posebno za najmlađe, jer svaki korak koji napravimo vodiće  napredovanju u karijeri i daljem razvoju veština – rekao je Pavlović i dodao da je ovo važan trenutak koji ima za cilj da podstakne što veći broj školaraca da usavršavaju stručno znanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana