Misteriozna smrt dveju Saudijki u reci Hadson Tanjug

Objavljeno: 01.11.2018. 18:43 Izmenjeno: 01.11.2018. 18:43

Dve sestre iz Saudijske Arabije pronađene su mrtve u njujorškoj reci Hadson, i to zalepljene lepljivom trakom jedna za drugu u obliku krsta, a još nije poznato pod kojim su okolnostima preminule.

 

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, bile su žive kada su ušle u vodu i nisu bile dugo mrtve pre nego što su pronađene, prenosi londonski „Dejli mejl“.

Policija je prvo sumnjala da su Saudijke počinile samoubistvo skošivši sa mosta „Džordž Vašington“ u Njujorku, ali na njihovim telima nisu pronađene povrede koje bi potkrepile tu teoriju.

Nesrećne sestre pronađene su prošle nedelje mrtve kod parka Riversajd, a tela su im bila zalepljena trakom jedno za drugo, sa ispruženim rukama, tako da su činila oblik krsta.

Tela nisu bila raspadnuta kada ih je video prolaznik, pa su istražitelji na osnovu toga zaključili da devojke nisu bile dugo mrtve.

Reč je o sestrama Rotani (22) i Talaj Farej (16) iz Saudijske Arabije koje su se školovale u SAD, kao i njihov brat.

Policija je objavila fotografije sestara tražeći pomoć u istrazi o njihovoj misterioznoj smrti.

Inače, nestanak jedne od njih prijavljen je još avgustu.

„Detektivi su popunili mnoge praznine, ali postoji još rupa koje treba popuniti kako bi se stekla celokupna slika o tome šta se događalo u protekla dva meseca“, rekla je novinarima detektivka Dermot Š.

Sestre su, kako je objavljeno, u SAD zatražile i azil.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana