Mirković:Neistine lidera Saveza za Srbiju o Urošu Saviću Tanjug

Objavljeno: 22.03.2019. 18:27 Izmenjeno: 22.03.2019. 18:27

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, izjavio je da su neistine lidera opozicionog Saveza za Srbiju o navodnom neprimerenom ponašanju policije prema Urošu Saviću, plasirane s ciljem diskreditacije prpadnika policije, raskrinkane jednim video snimkom na kojem se sve jasno vidi.

U izjavi dostavljenoj medijima, Mirković ističe da je snimak koji je objavio ministar Nebojša Stefanović pokazao da su lažne tvrdnje Ðilasa, Obradovića i Jeremića da su pripadnici policije u u policijskoj stanici prema Saviću ponašale kao siledžije, te da je Savić žrtva, jer mu navodno nije bilo dozvoljeno ni da jede ni da pije duže od 50 sati.

„Njihove laži razbijene su u sitnije delove nego što je staklo i srča koje su iza sebe ostavili divljajući proteklog vikenda u RTS-u“, naveo je Mirković.

Oceni je žalosnim to što je taj momak tokom subotnjeg upada u zgradu RTS iskorišćen od Ðilasa, koji je, podseća, zaradio 500 miliona evra dok je bio na vlasti i to uz pomoć baš tog RTS-a, zatim Vuka Jeremića, za kojeg kaže da je učesnik svetske korupcionaške afere od koje je zaradio 7,5 miliona dolara i Boška Obradovića, čoveka koji je, ukazuje, sinonim za fašizam i prebijanje žena poput Mare Dragović, Gordane Uzelac, Maje Gojković.

„Još žalosnije je to što je Uroš Savić bio više uvažen i poštovan u policijskoj stanici, gde je dočekan kao gost uz kafu i čokoladu, nego od Ðilasa, Jeremića, Obradovića koji su ga u činjenje krivičnih dela gurnuli, a zatim se razišli po belom svetu i iz daleka bodrili rečima da su svi oni Uroš Savić“, naveo je Mirković.

Mirković kaže da se slaže sa tim rečima u potpunosti.“Svi ste vi i Dragan Ðilas i Vuk Jeremić i Boško Obradović, Uroš Savić. Najobičniji, video snimicima dokazni, nasilnici, lažovi i prevaranti“, poručio je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana