Mirković:Izmišljotine SzS i Aleksića razbijene istinom Tanjug

Objavljeno: 31.01.2020. 19:20 Izmenjeno: 31.01.2020. 19:20

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković saopštio da je istina potvrđena i da je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izmišljao najmonstruoznije laži kada je u pitanju slučaj Jovanjica, kako bi diskreditovao porodicu Vučić, naneo im štetu i za „propali SzS“ prikupio neki jeftini politički poen.

„Današnjom potvrdom da ni Aleksandar Vučić, ni Andrej Vučić nisu imali nikakvu komunikaciju sa uhapšenim Koluvijom kako je tvrdio Aleksić, dokazalo se da su svi oni jedne najobičnije lažovčine, koje u nedostatku programa i ideja, jedino za čime posežu su gnusne laži i pokušaji fabrikovanja nekakvih afera“, rekao je Mirković.

On je dodao da su razne Marinike, Aleksići, Bastaći, Obradovići samo „megafoni koji izgovaraju laži napisane od gazde Ðilasa i Jeremića“.“Sve njihove izmišljotine kao i ova sad, razbijene su istinom“, kaže Mirković, ali dodaje da se nisu ni do sada izvinjavali, pa se ne očekuje ni sada.

On je rekao da su građani još jednom u prilici da se i sami uvere kako bolesna želja za foteljom i vlašću predstavnike SzS-a tera i na ovakve stvari. „Aleksandar Vučić nastavlja sa unapređenjem naše zemlje u svakom pogledu i smislu, a Ðilas, Jeremić i njihovi poltroni neka nastave sa svojim lažima. Na kraju o svakome poslednju reč daju građani, a njihov odlazak na smetlište političke istorije, najbolji je dokaz toga“, rekao je Mirkoivć, saopštio je GO SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 6°C

Slaba kiša

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana