Mirković:Ðilasovi mediji crtaju metu na Aleksandru Vučiću Tanjug

Objavljeno: 28.11.2020. 19:35 Izmenjeno: 28.11.2020. 19:35

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković izjavio je da je najnovija bolesna karikatura, u kojoj mediji Dragana Đilasa crtaju metu na Aleksandru Vučiću, pokazuje šta opozicija želi.

„Mnogo puta do sada smo insistirali na reakciji koja je izostala, ali ovo sada ulazi u oblike koje zastupa Čaba Der“, naveo je Mirković u saopštenju.

Ističe da nije bitno ko piše, u kojoj boji ili kojoj formi, na ovakve stvari se mora reagovati hitno i bez zadrške, jer kada crtate metu na bilo kom građaninu, a to prođe bez reakcije, jasno je da se radi o pripremi takvog izvršenja.

„Poslednji put žustro apelujem i snažno osuđujem ovakva pisanja, jer ovo sve služi samo kao priprema za crni scenario kome se stalno nada Dragan Đilas“, naveo je funkcioner SNS.

Pod hitno apelujem na državu i sve njene nadležne organe, kaže Mirković, da reaguju i da ovakvi manifetluci upućeni bilo kom građaninu, pa makar se on zvao Aleksandar Vučić, budu kažnjeni i sankcionisani, jer je Srbija zemlja napretka a ne pustih pretnji i mržnje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 15°C

Grmljavina sa kišom

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 21°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana