Mirković:Ðilas nezadovoljan jer ga niko neće dovesti na vlast

Objavljeno: 09.09.2021. 10:46 Izmenjeno: 09.09.2021. 10:46

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković izjavio je da je „mržnja lidera SSP Dragana Ðilasa i želja za dolaskom na vlast putem nasilja na ulici“, dobila nastavak u vidu poziva na pobunu i građansku neposlušnost, saopštila je SNS.

On je ocenio da je Ðilas najavio pobunu nezadovoljan što ga bez podrške građana niko neće „dovesti na vlast i smestiti u fotelju“.

On je ocenio da je neodgovorno, sebično i vrlo opasno pozivati na nasilje, prolivanje krvi zarad dolaska na vlast grupe interesdžija.

„Pobuna i građanska neposlušnost na koju poziva Ðilas nikome ništa ne može dobro doneti, zato je krajnje vreme da prihvati da ga narod ne želi i da ga nikakav, pa čak ni krvavi scenario, neće dovesti na vlast. Vreme je i da se reaguje na ove pretnje, dok ovaj mržnjom opijeni čovek ne napravi neko veće zlo“, rekao je Mirković.

On je poručio da se u Srbiji na vlast dolazi na izborima, podrškom ljudi koji svoj glas daju onome iza koga stoje rezultati, ko ima jasnu viziju za našu zemlju.

„Svakome je jasno, pa i Ðilasu, da je taj i takav čovek upravo Aleksandar Vučić, a najbolju potvrdu toga ćemo imati na izborima u aprilu. Preporod Srbije niko ne može da zaustavi i njen nastavak garantuje samo politika Aleksnadra Vučića i Srpske napredne stranke“, zaključio je Mirković.

Mirković je kazao da ukoliko Ðilas ima program i podršku grđana na svakom koraku, onda nema potrebu da se brine jer će sigurno pobediti na izborima i neće zavisiti od televizija.

„Da je tako SNS nikad ne bi došla na vlast zbog medijskog mraka i tiranije koju je stvorio upravo Ðilas. Tih godina nije postajala televizija, dnevni list, nedeljnik ili časopis u kome ste mogli da se informišete o planu i programu SNS-a, a kamoli da čujete neku kritiku na račun tadašnjeg gradonačelnika Ðilasa“, rekao je Mirković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana