Mirković:B.Stefanović još jedan u nizu lešinara Tanjug

Objavljeno: 05.07.2019. 17:49 Izmenjeno: 05.07.2019. 17:49

Šef odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu  Aleksandar Mirković, smatra da je Borko Stefanović još jedan u nizu, kako kaže, političkih lešinara iz jata prebogatog tajkuna Dragana Ðilasa, koji je iskoristio tešku situaciju u BIP-u za prikupljanje jeftinih političkih poena i sitno politikanstvo. 

 

U pisanoj izjavi medijima, Mirković kaže da je neverovatno da Borko Stefanović danas drži moralne pridike, pravi se pametan i sposoban, a dok je bio na vlasti na hiljade fabrika je zatvoreno, dok je više od 500.000 radnika ostalo bez posla.

Nameće se pitanje zašto se tada, i to kao vlast, nije borio za radnike, radna mesta, fabrike i svakog čoveka, već je samo u novoj i skupoj Pradi glumio visokog funkcionera po novosadskim i beogradskim elitinim restoranima.

Žalosno je, smata Mirković, što u nedostatku bilo kakvog rezultata iz doba vlasti režima Demokratske stranke i nedostatka bilo kakvog programa, presvučene u SzS, igranjem na emociju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boris Tadić i Borko Stefanović pokušavaju da sakriju svu onu štetu koju su naneli i Beogradu i Srbiji.

„Uzgred, nadam se da je kao odgovoran čovek i požrtvovani političar kome je, kako kaže, stalo do Srbije, upitao svog šefa Vuka Jeremića na šta je mislo kada je sa glasnim smehom konstatovao: „Da se naj…. majke Srbiji” i ako je već to učinio neka podeli odgovor, jer nas sve to jako zanima.

Mirković poručuje da će predsednik Aleksandar Vučić nastaviće odgovornom politikom, novim investicijama, požrtvovanim radom, da ispravlja sve brljotine raznih Ðilasa, Jeremića, Tadića, osnažuje i ekonomski jača našu zemlju koju ste nam vi, ostaci Demokratske stranke, danas preimenovani u SzS, ostavili na ivici ambisa i na pola koraka od bankrotstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana