Mirković: SzS patološki opsednut renoviranim Trgom Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 10. 09. 2019. 17:02:42

Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je  da su predstavnici SzS nemoćni, bez politike, programa i ideje, što, kaže, dokazuje i njihova „patološka opsednutost renoviranim Trgom republike“.

Mirković u saopštenju za javnost navodi da su se, dok se Trg renovirao, Ðilas, Jeremić, Obradović „tukli sa saobraćajnim znacima, nosili ograde…“, a nakon toga Ðilasovi saradnici, poput Marka Bastaća, „upadali na gradilište, maltretirali radnike“.

Sada, kada je renoviranje završeno, a Trg zasijao punim sjajem, i kada je više hiljada ljudi uživalo u manifestacijama koje su na njemu održane, oni moraju da „opravdaju dobijene pare“ i da umanje korist Trga „smešnim i lažnim izjavama“, naveo je Mirković.

Dodao je i da je sramota što gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović radni dan provodi „šetkajući se“ po Beogradu, umesto da kao gradonačelnik rešava probleme Šapčana.

„Za Bastaća takvo ponašanje nije ništa novo, što je negde i razumljivo, jer on svoju poziciju predsednika opštine Stari grad samo i jedino koristi za ispumpavanje para, pa je tako petinu budžeta potrošio na sebe, kupovinu aktivista i odbornika“, naveo je Mirković reagujući na obraćanje Zelenovića i Bastaća povodom radova na Trgu.

Mirković je rekao i da je takvo neozbiljno i neodgovorno ponašanje jedan u nizu razloga zašto Ðilas i drugi iz SzS ne zaslužuju više da budu „ni upravnici zgrada, a kamoli nešto više“.

„Kada se već Zelenović oglašava, mogao bi da nam kaže kako to u Šapcu sve popločava MN Loznica, ista firma koja je u vreme vlasti DS-a i Dušana Petrovića sve poslove tog tipa dobijala i u Beogradu? Red je i da nam Zelenović kaže i kakve su njegove i već pomenitog Dušana Petrovića, veze sa firmom MN Loznica“, kaže Mirković.

Poručuje da će SNS nastaviti sa politikom razvoja i uređenja Beograda i Srbije, jer je to politika za koju se bori i zalaže predsednik Aleksandar Vučić i SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 28°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana