Mirković: Obradović nastavlja sa besmislenim saopštenjima Studio B

Objavljeno: 30.09.2020. 18:48 Izmenjeno: 30.09.2020. 18:48

Ni Dragan Đilas ni Boško Obradović neće zaustaviti put kojim ide Srbija, niti će izbrisati rezultate Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića kao što ni svojim svakodnevnim fabrikovanim aferama neće ukrasti poverenje građana koje ovi ljudi imaju, kaže u saopštenju šef odborničke grupe SNS-a, Aleksandar Mirković

Nije mnogo vremena prošlo, a Boško Obradović nas je sve podsetio o kakvom se lažovu, političkom diletantu i prevarantu radi. Kada je obrisao suze koje je prolio zato što je došlo vreme da odgovara za svoje siledžijsko ponašanje, nastavio da se širi u besmislenim saopštenjima.

Kao prava kukavica i slabić nastavio je sa udarima na porodicu Aleksandra Vučića misleći da će tako baciti ljagu na sve one rezultate koje je naša država postigla. Da u njemu nema ni zrna poštenja, a ni ljudskosti pokazao je i danas kada ponovo napada pokojnog oca ministra Nebojše Stefanovića i to najbolje oslikava kolika mržnja, moralni trulež raste u njemu.

Na besmislene laži, ispraznu priču kao i budalaštine koje izgovara teško je odgovoriti ali je još teže ostati imun, jer kada neko ko se proslavio pljačkom Hilandara i maltretiranjem žena glumi poštenje, ne sme se ćutati. Ni porodica Vučić, ni porodica Stefanović nema ni dinar više u odnosu na period pre dolaska na vlast, što nikako nije slučaj kada je u pitanju njegov gazda Dragan Đilas po čijem nalogu ovakve bljuvotine i servira.

Zaboravio je Obradović, zarad malo para koje mu je dao, kako je Đilasa nazivao lopovom i nosio mu zatvorsko odelo, ali i to je dokaz da ovom umišljenom političaru, dinar ili evro vrede više od bilo čega. Ako ima bilo kakve dokaze, neka jednom skupi hrabrost i izađe u javnost sa tim, podnese krivičnu prijavu, a ne kao neka narikača da svakodnevno kuka, laže i izmišlja u prazno očiju punih suza jer mu više ni najuža familija ne veruje.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana