Mirković: Koliko su spremni da idu u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću… Studio B

Objavljeno: 23.02.2021. 15:05 Izmenjeno: 23.02.2021. 15:05

Đilas, Tadić, Jeremić su datume stradanja našeg naroda pokušavali da sklone u zaborav, nisu obeležavali ništa, a danas bedno napadaju Aleksandra Vučića samo zato što je rekao istinu i što je na taj način pokazao koliko je sposobniji, hrabriji i samosvesniji… navodi Mirković.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke i narodni poslanik uputio je saopštenje u kojem se kaže: 

Svako saopštenje Đilasove kombi stranke pokazuje koliko daleko su spremni da idu u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću.

Kako su uspeli da unište sve čega su se dotakli, ne želimo da i film „Dara iz Jasenovca“ doživi istu sudbinu radi jeftinih političkih poena onih pojedinica koji su zaslepljeni mržnjom i koji na svakom koraku pokazuju nebrigu za stradanje sopstvenog naroda.

Moralni patuljci, koji su Srbiju ponižavali svuda i na svakom mestu i u svakoj prilici, usiljenim izvinjenjima i prihvatajući na naša pleća i ono za šta nismo krivi, klečeći i ponizno sedeći pred svakim stranim liderom, za tapšanje po ramenu i na taj način se dodvoravali strancima, dok su svoju zemlju, narod i istoriju bacali u blato, najmanje imaju prava da se sada iskazuju za neke vajne patriote.

Đilas, Tadić, Jeremić su datume stradanja našeg naroda pokušavali da sklone u zaborav, nisu obeležavali ništa, a danas bedno napadaju Aleksandra Vučića samo zato što je rekao istinu i što je na taj način pokazao koliko je sposobniji, hrabriji i samosvesniji od gore pomenutih. Napadaju ga jer je pokazao da poštuje Srbiju, srpski narod i našu istoriju.

Tek na inicijativu Aleksandra Vučića se obeležava stradanje našeg naroda u Oluji, bombardovanje naše zemlje naziva pravim imenom – NATO agresijom, heroji koji su branili našu zemlju dobijaju poštovanje poput heroja sa Košara i svi to znaju, pa i ovi propali političari koji su razum izgubili od tolike mržnje.

Režim DS-a i Đilasovci su imali čitavu deceniju da makar progovore o Jasenovcu i najvećem stradanju našeg naroda na jednom mestu, ali to nisu učinili, pa se sada nameće pitanje da li imaju i zrno srama kada napadaju Aleksandra Vučića na čiju inicijativu je film i sniman.

Aleksandar Vučić je državnik, čovek koji je vratio ponos našoj zemlji i zbog čijeg zalaganja je naša zemlja danas poštovana u svetu, a Đilasu ništa drugo nije preostalo već da nastavi da se davi u svojoj mržnji i besu, jer njegovo „poštenje, ljudskost i veličina“ ne mogu ni pod mikroskopom da se uoče.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 1°C

Vedro

Utorak
Sunčano

Max: 11°C
Min: 0°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana