Mirković: Izmišljene priče dvojca Aleksić-Obradović Tanjug

Objavljeno: 23.01.2020. 17:44 Izmenjeno: 23.01.2020. 17:44

„Ovakve izmišljotine su odraz nemoći SzS-a i najbolji dokaz da nemaju ama baš nijednu osnovanu i argumentovanu kritiku da upute na račun ljudi koji danas čine vlast“, smatra Mirković.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da nastup dvojca Aleksić – Obradović nije ništa drugo nego nastavak izmišljenih priča.

„O Jovanjici je sve više ispričano, Miloš Vučević je podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić radi dokazivanja istine, pa će biti prilike da se i na sudu dokaže kakav je Aleksić prevarant, a da ne bude da je samo on smešan, potrudio se i Boško Obradović, čovek koji je pokrao Hilandar, koji se fizički obračunava sa ženama, koji napada policajce samo zato što su udarili na kriminalce koji su bliski njemu i njegovom gazdi Ðilasu“, naveo je Mirković u saopštenju.

On je dodoao da je ovaj dubl Ðilasovih pulena u duetu izmišljao, i prosto se nadmetao ko će više da slaže, i tako se dodvori gazda Ðilasu, ali i opravda od njega dobijene pare.

Prema njegovim rečima, lako je ustanoviti da ni Aleksić ni Obradović nemaju baš nikakav dodir sa realnim životom, već samo žive u svojim fikcijama.

On je rekao da je zahvalan i njima, ali i Ðilasu i Jeremiću što, kako kaže, svakim svojim nastupom pokazuju koliko je SNS na pravom putu i koliko Aleksandar Vučić dobro radi svoj posao u korist građana Srbije.

Kaže da su „kriminalni krugovi“, odličan naslov za Ðilasovo i Jeremićevo vođenje Beograda i Srbije.

„Kako za Aleksandra Vučića tako i za sve nas, svaki dan je borba za bolje sutra svakog čoveka u Srbiji, ali željno iščekujemo novi nastup Ðilasovih poltrona iz SzS-a, jer je i to jedan od parametara po kojem se može meriti kako i koliko dobrih stvari činimo za našu zemlju“, zaključio je Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 3°C

Vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 2°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana