Mirković: Đilasovi mediji udaraju na decu i porodicu u pokušaju da „slome“ Vučića

Objavljeno: 03.09.2021. 17:05 Izmenjeno: 03.09.2021. 17:06

Najnovije povlačenje Danila Vučića kroz blato Đilasovih medija najbolji je dokaz da se sav program ovog prebogatog tajkuna sveo na mržnju i satanizaciju Aleksandra Vučića i njegove porodice, kaže Mirković.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik saopštava:

Najnovije povlačenje Danila Vučića kroz blato Đilasovih medija najbolji je dokaz da se sav program ovog prebogatog tajkuna sveo na mržnju i satanizaciju Alksandra Vučića i njegove porodice.

Svesni da ne mogu da se takmiče rezultatima predstavnici bivšeg režima po komandi udaraju tamo gde svakog najviše boli, na porodicu i decu, pokušavajući na taj način da obeshrabre i “slome“ Aleksandra Vučića.

Ni u ovom nebuloznom tekstu nemaju šta konkretno da zamere Danilu, ali to nije bitno, on je kriv i biće uvek kriv samo zato što mu je otac Aleksandar, predsednik koji je preporodio Srbiju i koji je poslednji branik naše zemlje od pomahnitalih tajkuna režima DS-a, koji bolesno žele da se vrate na vlast i nastave sa svojim bogaćenjem na račun građana. Svi ovi bedni pokušaji neće uroditi plodom, jer građani znaju ono najbitnije, ni Danilo, ni Aleksandar, ni Andrej, niti bilo ko iz porodice Vučić, nisu nikome ništa ukrali, nisu postali bogatiji ni za jedan jedini dinar, niti su svoju imovinu uvećali stotinu pa i hiljadu puta kao što je to učinio Dragan Đilas dok je bio na vlasti.

Zato će, zbog svih rezultata, ali i budućnosti sve dece bez obzira ko su im roditelji, politika Aleksandra Vučića i SNS ubedljivo pobediti na sledećim izborima i tako nastaviti da od Srbije čini još lepše i još bolje mesto za život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana