Mirković: Bastać, kao i Ðilas, zloupotrebljava situaciju Tanjug

Objavljeno: 26.03.2020. 16:30 Izmenjeno: 26.03.2020. 16:31

Marko Bastać nastavlja sa kampanjom mržnje i sitnog politikanstva i baš kao i Dragan Ðilas, danima unazad zloupotrebljava situaciju sa pandemijom korona virusa, kaže šef odboriničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

Navodi da Bastać, za koga kaže da je “Ðilasova “marioneta”, i Dragan Ðilsa prepričavaju stare laži i priče.

“Pokušaji da ministra Stefanovića omalovaže su toliko ocajni, i najbolje oslikavaju svu njihovu histeriju i nemoć zbog rezultata koje su Stefanović i država Srbija postigli, a postižu ih i u borbi sa nevidljivim neprijateljem”, naveo je Mirković u saopštenju.

Naglasio je da je podela paketa najstarijim sugrađanima sa primanjima manjim od 30.000 dinara dokaz odgovorne politike grada Beograda.

“Za razliku od perioda šerifovanja Bastaćevog šefa Ðilasa, kada je grad grcao u dugovima, danas možemo u teškoj situaciji da i na ovaj način olakšamo makar malo život onima kojima je to više nego potrebno”, kaže Mirković.

Kako je rekao, drugi gradovi takođe čine sve što je u njihovoj moći da se građanima pomogne, ali “mnogo je štete i dugova nasleđeno od njihove demokratske stranke”.

“Nisu se svi jednakom brzinom oporavili pa nemaju ni svi iste uslove da tu pomoć omoguće, ali je pružaju, što ne može da se kaže za Ðilasa i njegove sledbenike”, naveo je Mirković.

Kaže da na uvrede Bastaća kao “jednog propalog političara” i “mafijaša” neće odgovarati.

“Za razliku od njega nikome ništa nisam uzeo, nikome ništa nažao učinio, a sa svojim kumom sam u odličim odnosima i nije mi nikada ni “kroz glavu“ prošlo da ga davim kesom i vezanog ga udaram, a kamoli da to činim zbog reketa, tako da je suvišno spuštati se na Bastaćev nivo”, rekao je Mirković.

Naveo je da građanima Beograda i Srbije poželeo je da sačuvaju svoje zdravlje, ostanu kod kuće i naglasio da će im odgovorna politika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije obezbediti sve ostale uslove koji zavise od države, jer “Srbija i život moraju d a pobede”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana