Ministru Vulinu povelja za doprinos u jačanju bezbednosti Srbije i svih Srba od Opštine Arilje studio b

Objavljeno: 29.05.2022. 10:26 Izmenjeno: 30.05.2022. 12:14

Ono što je izuzetno značajno, prilikom zapošljavanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova, mladi momci i devojke koji su završili Kriminalističko-policijski univerzitet, uvek će imati prioritet.

Opština Arilje dodelila je ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu povelju za doprinos u jačanju bezbednosti Srbije i svih Srba na obeležavanju Dana ove opštine.

Na svečanoj sednici, u ime ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, obratio se pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić, koji je prisutnima čestitao Dan Opštine, poželevši opštini Arilje i njenim građanima dalji razvoj i prosperitet.

„Prenosim vam pozdrave i duboku zahvalnost ministra policije Aleksandra Vulina. Priznanje koje ste dodeli ministru Vulinu predstavlja podstrek i motiv više da uz našeg predsednika Vučića nastavi borbu za razvoj naše države, za njenu veću bezbednost i bezbednost svih Srba gde god da žive, gde god da ih ima“, rekao je pomoćnik ministra Vladimir Ilić.

„Uz punu podršku predsednika Srbije Vučića i ministra Vulina, srpska policija nastavlja žestoku i beskompromisnu borbu protiv mafije. Veliki i značajni rezultati su našu Srbiju učinili bezbednijom i boljim mestom za život običnih ljudi. Briga za običnog čoveka je prioritet našeg rada“, poručio je pomoćnik ministra Ilić.

Ilić je podsetio da je na predlog ministra policije Vulina vraćena institucija pozornika koji brinu o građanima i pružaju osećaj sigurnosti i istakao da će se nastaviti sa ulaganjem u MUP.

„Upravo na predlog ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina vraćena je institucija pozornika. Pozornici su vraćeni na naše ulice da brinu o građanima, o kvartovima, da upoznaju svako dete, porodicu, da pruže osećaj sigurnosti, da budu prvi kome će se u času nevolje obični ljudi obratiti. Moram da istaknem da je na inicijativu ministra policije Vulina formirana Jedinica za bezbednost na rekama, Sportska jedinica, Jedinica za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine. Ono što je izuzetno značajno, prilikom zapošljavanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova, mladi momci i devojke koji su završili Kriminalističko-policijski univerzitet, uvek će imati prioritet. Posebno sam ponosan na to što se o porodicama poginulih pripadnika policije posebno vodi računa, baš kao i o njihovim porodicama“, poručio je Ilić, zahvalivši se građanima Arilja što prepoznaju i cene rad ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji dosledno sprovodi politiku koju je formulisao naš predsednik Aleksandar Vučić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 34°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 36°C
Min: 24°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana