Ministar Vulin u Nacionalnom centru za kriminalističku forenziku studio b

Objavljeno: 10.05.2022. 13:16 Izmenjeno: 10.05.2022. 13:16

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da će državno rukovodstvo na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nastaviti da ulaže u razvoj i jačanje MUP-a, kao i u opremanje i stručno usavršavanje zaposlenih u Nacionalnom centru za kriminalističku forenziku.

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je Nacionalni centar za kriminalističku forenziku i uverio se u kvalitet opreme koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova u proteklih godinu i po dana obezbedilo za još bolji i efikasniji rad naših stručnjaka i forenzičara.

Ministar unutrašnjih poslova poručio je da se rad srpske policije i rad naših forenzičara visoko ceni u Evropi i da su rezultati veštačenja Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku validni ne samo u Srbiji, već i u celoj Evropi.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da, zahvaljujući značajnim sredstvima koje je odobrio predsednik Vučić, naš Nacionalni centar za kriminalističku forenziku je jedan od najsavremenijih i najboljih u Evropi, a u regionu daleko ispred ostalih.

„Zahvaljujući uspešnoj ekonomskoj politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zahvaljujući značajnim materijalnim sredstvima koje nam je odobrio predsednik Vučić, naš Nacionalni centar za kriminalističku forenziku jedan je od najboljih i najsavremenijih u Evropi, a u regionu daleko ispred ostalih.

Srpska policija je po svojoj opremljenosti i kvalitetu rada daleko ispred ostalih zemalja regiona, ona može da se meri sa najboljim evropskim policijama, a u mnogim segmentima rada je čak i najbolja u Evropi“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nakon obilaska nove opreme za potrebe efikasnijeg rada Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku i sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno vedro

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 30°C
Min: 17°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana