Ministar Gašić u Vladičinom Hanu studio b

Objavljeno: 09.06.2023. 16:45 Izmenjeno: 09.06.2023. 16:45

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, rekao je da infrastruktura, uređeni objekti, kao što je policijska stanica u tom mestu, govore o uređenosti čitave države, sistema i društvene zajednice.

Prilikom obilaska potpuno obnovljene Policijske stanice u Vladičinom Hanu ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ukazao je da je rekonstrukcijom ovog policijskog objekta ispunjeno obećanje dato prilikom poslednje posete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ovoj opštini, kao i Vranju i Bujanovcu.

 

„Obećali smo da će policijske stanice u Vladičinom Hanu i Bujanovcu, i delimično u Vranju, biti preuređene, sređene i dostojne pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i dostojne svih građana ovih opština“, naglasio je ministar Gašić, koji je ranije danas obišao kompletno renoviran objekat Policijske stanice u Bujanovcu i vranjsku Policijsku upravu.

 

„Sledeće naše viđanje biće najverovatnije krajem septembra, kada će Vladičin Han dobiti novu vatrogasnu jedinicu. Takođe, Bosilegrad dobija novu vatrogasnu stanicu, a Trgovište novu policijsku stanicu“, rekao je ministar i zahvalio opštini Vladičin Han na zajedničkom radu da policijska stanica bude moderna i uređena, pre svega, zbog građana ove opštine.

 

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, rekao je da infrastruktura, uređeni objekti, kao što je policijska stanica u tom mestu, govore o uređenosti čitave države, sistema i društvene zajednice.

 

„Ovo je, inače, simbol države Srbije na teritoriji opštine Vladičin Han. Zahvaljujemo se privrednicima koji su pomogli u rekonstrukciji krova. Najveću zahvalnost dugujemo MUP-u na čelu sa ministrom Gašićem zbog ogromnih izdvojenih sredstava i radova koji su obavljeni u rekordno kratkom roku“, naglasio je Mladenović i dodao da je opština doprinela građevinskim dozvolama za kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju, kao i da su iz budžeta lokalne samouprave odvojena finansijska sredstva za uređenje pojedinih prostorija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana