Miličković:Kad pominju “kanove, mafiju…“govore o sebi Tanjug

02. 12. 2019. 17:27:23

Član Predsedništva SNS Milosav Miličković reagovao je na tvrdnje lidera Dveri Boška Obradovića o navodom postojanju dva „klana“ u SNS, navodeći da je reč o Obradovićevim izmišljotinama kojima pokušava da prikrije poraznu politiku bivše vlasti.

„Količina primitivizma, recikliranih laži, agresije i pretnji tužiocima koje je danas Obradović iznosio najbolje govori šta je jedina politika koju nudi građanima Srbije“, rekao je Miličković, navodi se u saopštenju beogradskog odbora SNS.

Miličković je ocenio da Obradović očajnički pokusava da ubedi javnost da Dragan Ðilas nije tajkun i da ne beži od pitanja kako je, dok je bio na vlasti, od 74.000 evra, koliko je doneo iz Češke, došao do 25 miliona evra u nekretninama i 619 miliona prometa svojih firmi.

Kako je dodao, Obradović na ovaj način pokusava da prikrije i da je prethodna vlast rasprodala fabrike, ostavila pola miliona ljude bez posla i ekonomski opustošila Srbiju.

„I možete sada pokušavati po ceo dan, ponavljati svoje lagarije i još ostrašćenije upotrebljavati termine “mafija, klanovi, pokrali“, ali narod u Srbiji zna da govorite o sebi „, rekao je Miličković koji je i potpredsednik beogradskog odbora SNS.

Obradović je danas u Skupštini Srbije izneo tvrdnju da u SNS postoje dva klana.

Kako tvrdi, jedan je navodno klan Aleksandra Vučića, a drugi Nebojše Stefanovića iza kojih stoje, kako kaže, različiti poslovi, među kojima se „jedni bave trgovinom drogom, a drugi oružjem i nekretninama“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Oblačno

Nedelja
Oblačno

Max: 1°C
Min: -2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana