Saopštenja SNS-a Studio B

Objavljeno: 06.05.2020. 11:08 Izmenjeno: 06.05.2020. 13:28

Saopštenja za javnost članova i funkcionera Srpske napredne stranke.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke saopštio je:

Poslednja predstava Boška Obradovića u Narodnoj skupštini još jedna je potvrda da njemu nije mesto u parlamentu ni u politici, već na trambolini, ili bilo gde u cirkusu.

Kako nema šta pametno da kaže, a posebno ne da ponudi nešto u interesu građana, odlučio se da duva u pištaljku i slažem se da je to njegov intelektualni maksimum, ali nema potrebe da pravi performanse tokom sednice Skupštine na kojoj se raspravlja o ukidanju vanrednog stanja, o rezultatima borbe protiv pandemije, ali i budućim preventivnim merama, jednom rečju o nečemu mnogo bitnom za naše građane.

Za ovo nenormalno ponašanje Obradović nažalost prima platu kao poslanik, ali će sigurno dobiti pozamašnu nagradu i od svog gazde i nalogodavca Dragana Đilasa.

Ovo je slika i prilika politike Đilasovog SzS-a i dokaz koliko su u svojoj mržnji izgubili kompas.

Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke jeste bolji život građana, zato se na veštačku i usiljenu buku niko neće obazirati, mnogo ozbiljnog posla je pred nama jer budućnost naše dece i Srbije nema cenu, naveo je u saopštenju Mirković.

 

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke saopštio je: 

 

Đilasov tandem koji čine Boško Obradović i Marinika Tepić danas je još jednom pokazao sav besmisao i destruktivnost Saveza za Srbiju koji nema ništa da ponudi građanima sem poziva na nasilje, incidente i beskrupulozne izmišljotine. Dok Boško Obradović pravi cirkus u Narodnoj skupštini, čiji rad bojkotuje ali blagajnu ne, i poziva na puč vojske, policije i službi bezbednosti Marinika Tepić, koja takođe bojkotuje rad Narodne skupštine ali blagajnu ne, nastavlja da iznosi beskrupulozne izmišljotine. Da se postupalo po idejama Đilasove Marinike, Tužilaštvo i MUP bi verovatno hapsili danas koke nosilje u Moroviću.

O kakvim beskrupuloznim licemerima se radi najbolje govori činjenica da poslanici Saveza za Srbiju sve znaju i sve komentarišu, ali nikako da objasne neke konkretne činjenice koje ukazuju na bliskost funkcionera Saveza za Srbiju sa narko-dilerima?  Boško i Marinika ćute na hapšenje svog stranačkog kolege i bliskog Đilasovog saradnika Milutina Bakića koji je uhapšen zbog šverca 66 kilograma marihuane. Boško i Marinika ćute o Novaku Filipoviću, Marinikinom bliskom prijatelju iz Pančeva, koji je takođe uhapšen zbog dilovanja droge? Zašto ćute o potpredsedniku Narodne stranke u Lajkovcu koji je uhapšen sa kokainom, zašto ćute o kumu Boška Obradovića, Mladenu Novakoviću zvanom Tocilo, koji je uhapšen sa 77 kilograma heroina i zašto ćute o Đilasovom šuraku Daboviću koji je završio u zatvoru jer je uhapšen sa nekoliko kilograma kokaina, ali to nije sprečilo Đilasa da ga redovno obilazi u zatvoru. Da li ćute jer se funkcioneri Saveza za Srbiju nalaze na slikama sa uhapšenim narko-dilerima ili zbog toga što se novcem od prodaje droge finansira Savez za Srbiju? Nikako da građanima odgovore da li postoji bilo koji funkcioner u tom propalom SzS, a da nije povezan sa narko-dilerima?

Uzimajući u obzir ko su prvi saradnici liderima SzS jasno je da bi dolaskom na vlast u potpunosti razorili državu i nastavili da pljačkaju. Zbog toga su spremni na sve, pa čak i da pokušaju bez podrške naroda i bez izbora da se dočepaju vlasti i fotelja, naveo je u saopštenju Marjanović.

 

Bečić:Ðilas danas dotakao dno

Poslanik SNS Igor Bečić ocenio da je jedan od lidera SzS Dragan Ðilas naredio lideru Dveri Bošku Obradoviću da upadne na sednicu Skupštine Srbije i prekine zasedanje, ne bi li sprečio usvajanje odluke o ukidanju vanrendog stanja.

Bečić je ocenio da Ðilas ponovo pokušava lažima i izmišljotinama da se vrati na političku scenu, ali i izazove sukobe, a da je danas „dotakao dno“.

Predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića skupštinsko obezbeđenje iznelo je danas iz sale za sednice, nakon što je, na početku sednice, ušao u salu za zasedanja i počeo da duva u pištaljku, pored govornice, a potom odbio da napusti zasedanje.

Bečić, koji je i predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, u saopštenju ocenjuje i da Ðilas ne preza ni od manipulacije svojom decom.

„Do sada su se on i njegovi poltronski plaćenički mediji prvenstveno bavili porodicom i decom predsednika Vučića. Tako su i sad, samo dan pošto je izfingiran nepostojeći napad na Ðilasovu decu, sve svoje napore i resurse usmerili na blaćenje Danila Vučića“, naveo je Bečić u saopštenju.

On je ocenio da Ðilas, koristeći se izmišljotinama i lažima, pokušava da uruši ugled Vučića i da ga natera da se povuče i dodaje da se to neće desiti i da „svaki naprednjak s ponosom stoji uz svog predsednika“.

 

Miličković:Crtanje mete na čelu Vučićevoj deci

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milosav Miličković ocenio je  da je crtanje mete na čelu deci predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića za najoštriju osudu čitave javnosti.

On ocenjuje da „kampanja mržnje“ koja je uperena u Vučićevu decu, traje predugo i da je svaki nov napad morbidniji od prethodnog.

Naveo je da je juče nastavljena kampanja „preko Ðilasovog glasila“, te da je Ðilas „ronio lažne suze za svojom decom“, a tuđu direktno imenom napada i ugrožava.

Istraživačka mreža KRIK je juče, uz tekst o ratu kriminalnih klanova, objavila fotografiju Danila Vučića sa jednim navijačem, čiju grupu je, tvrde, regrutovao tzv. Kavački klan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana