Saopštenja Srpske napredne stranke Studio B

Objavljeno: 23.03.2020. 16:16 Izmenjeno: 23.03.2020. 20:24

U SNS-u šokirani „bezobzirnošću Đilasa, Trifunovića, Obradovića“.

Žalosno je što Đilasu i njegovim saborcima ovakva situacija služi za sprdnju, širenje mržnje i omalovažavanje političkih neistomišljenika, navodi u saopštenju Milosav Miličković iz SNS-a.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Žalosno je na šta su sve spremni Đilasovci samo za pažnju i političke poene.
Omalovažavaju, vređaju, ismevaju i lažu o svemu i svakome ko danonoćno radi da spasi što više života u Srbiji, da spase Srbiju.

Ja sam zapanjen i šokiran bezobzirnošću Đilasa, Trifunovića, Obradovića i njima sličnih hohštaplera, jer njihova bedna piskaranja, recikliranje laži, ismevanje pomoći koju nam je uputila bratska Kina, omalovažavanje jakih prijateljskih odnosa predsednika Vučića i Si Đi Pinga, su kap u moru njihovog ludila.

Preporučujem Đilasu da deo od onih pokradenih miliona donira i kupi neophodnu opremu za naše medicinare, koji su na prvoj liniji odbrane od ovog virusa. Neka onih 619 miliona, koje je zaradio trgujući sekundama, vrati kroz maske, rukavice, dezinfekciona sredstva i respiratore.

Poručujem Đilasovcima da se manu političarenja i strančarenja, virtuelnih samopromocija i da izađu na teren, da izađu među ljude i da pomognu, a ne da ismevaju one koji ni u ovako teškoj situaciji, u vreme pandemije korona virusa, nisu pobegli u mišju rupu, već su tu da pomognu svima, da obiđu svakog čoveka.

Žalosno je što Đilasu i njegovim saborcima ovakva situacija služi za sprdnju, širenje mržnje i omalovažavanje političkih neistomišljenika.

Zato ćemo svi mi iz Srpske napredne stranke, predvođeni Aleksandrom Vučićem, nastaviti da budemo uz naše građane, jer ozbiljna, posvećena i jaka Srbija će pobediti i ovu pošast, saopštio je Milosav Miličković, član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednik Gradskog odbora Beograd.

 

Jugović: Misle da su važnija tema od korone

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović ocenjuje da lider Dveri Boško Obradović svojim tekstovima o ministru Nebojši Stefanoviću u vreme vanrednog stanja ili želi da postane važnija tema od korona virusa ili iskazuje nezadovoljstvo zato što ga nema u Tviter spotovima Dragana Đilasa.

Jugović je primetio da “nezadovoljstvo širenjem dezinformacija o pandemiji i vanrednom stanju iskazuje i Marinika Tepić.

On navodi da se za razliku od nje,  Obradović obrušava na ministra policije ubeđen da se opaki virus može uhapsiti na ulici, a ne da se mora pobediti strpljenjem i samoizolacijom svih.

 

SNS BGD:SzS napada sve koji se bore da spasu živote građana

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su se danas predstavnici Ðilasovog SzS-a posebno istakli u napadima na Aleksandra Vučića, Nebojšu Stefanovića, Anu Brnabić i sve one koji se naporno bore da spasu živote građana Srbije.

U trenutku kada se predsednik Srbije ličnim zalaganjem trudi da obezbedi respiratore koji znače život, kako se navodi, Dragan Ðilas, Boško Obradović i svi oni okupljeni u Ðilasovom SzS-u, „smeju se kineskoj donaciji, smeju se novim respiratorima, smeju se epidemiolozima koji danonoćno rade kako bi pomogli svojim građanima“.

„Hvataju se za lapsus doktorke Darije Kisić Tepavčević koji je napravila, preumorna od rada, pričajući o prvom registrovanom slučaju u Srbiji. Napadaju je i provlače kroz svoje blato umesto da se ponude da pomognu građanima Srbije“, navode beogradski naprednjaci.

Kako kažu, ne vredi ni demantovati njihove laži, jer ih demanti ne zanimaju.

„U nastavcima nam daju gluposti, bizaran humor i laži. Ali priznajemo da od uništitelja Srbije nismo očekivali ništa drugo od onoga na šta su nas navikli – laži i izmišljanje afera, jer očigledno nemaju šta drugo da ponude“, napominje se u saopštenju.

Zato, kako navode, sa jedne strane imamo Boška Obradovića koji danima reciklira izmišljene priče, ne bi li privukao pažnju na sebe, a sa druge imamo Ðilasa koji pokušava da bude duhovit, a zapravo je bezobziran.

„Ceo svet se bori protiv pandemije korona virusa, a samo Ðilasovci za svoj rejting, i to po svaku cenu. Žalosno“, zaključio je Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 24°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana