Miličković: Pokušavaju narodu da „bace prašinu u oči“ Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 12. 07. 2019. 17:17:56

Potpredsednik beogradskog odbora SNS Milosav Miličković poručio je  Nikoli Jovanoviću i Marku Bastaću da bi, umesto što pokušavaju narodu da „bace prašinu u oči“, trebalo prvo svog šefa Dragana Ðilasa da pitaju kako je od ulaska u politiku uvećao svoje bogatstvo na 25 miliona evra.

Povodom navoda Nikole Jovanovića da je gradilište u Ulici kneza Višeslava 59 u Rakovici divlje, da zahvata i deo opštinske parcele i onemogućava proširivanje te ulice što direktno ugrožava bezbednost građana, Miličković odgovara da je građevinska inspekcija donela rešenje o zatvaranju tog gradilišta i da je protiv investitora bespravno izvedenih radova podneta krivična prijava.

Miličković je, piše u saopštenju beogradskog odbora SNS, naveo da se iz dana u dan pokazuje da Jovanović i Bastać „spinovanjem i lažnim pričama“ pokušavaju da skrenu temu sa pitanja kako se Ðilas obogatio.

On je rekao da je notorna laž da je Ðilas bogatstvo stekao u Češkoj jer, dodao je, činjenice pokazuju da dve od tri njegove firme nisu imale nikakav promet.

Naveo je da je Ðilas 2004. godine, kada je ušao u politiku, prijavio 74.000, ženinu kuću na Dedinju i polovni auto, a danas, 2019. godine, prijavljuje 25 miliona evra.

„Nikakve izmišljene afere ne mogu da nas spreče da insistiramo na odgovoru i da Ðilas objasni kako je od lošeg direktora tri češke firme “Krokus“, “Linea“ i “MD Internacional“, koje su zaradile tričavih 74.000 evra, postao najbogatiji čovek u ovom delu Evrope čija prijavljena imovina vredi 25 miliona evra“, zaključio je Miličković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 32°C
Min: 19°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana