Milićević: Licemerno je napadati zdrastvenu struku Tanjug

Objavljeno: 21.04.2020. 19:28 Izmenjeno: 21.04.2020. 19:28

Potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević smatra da je nemoralno i licemerno u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa koristiti zdrastvenu struku u političkoj kampanji.

Foto:Alo

Milićević je, reagujući na napad poslanika iz redova Dosta je bilo na zdravstvenu struku, rekao da je vidljivo da su oni koji sebe nazivaju opozicijom, rešili politički da se nadmeću i vode prljavu kampanju protiv zdrastvenih stručnjaka, u trenutku kada smo suočeni sa najvećim zdravstvenim izazovom.

Kako je kazao, umesto da za one, koji rizikujući svakoga dana svoje zdravlje brinu o zdravljima i životima naših građani, imaju veliko poštovanje, oni ih napadaju.

Nemoralno je i licemerno zdravstvenu struku koristiti u političkoj kampanji i to u vreme vanrednog stanja. Svakako će biti prostora i mnogo načina da se takozvana opozicija pokaže i dokaže, a politizovanje COVID u vreme pandemije, kao i vođenje prljave političke kampanje protiv zdravstvenih stručnjaka, trebalo bi staviti u karantin, ako imaju i malo dostojanstva i ljudskosti, naveo je Mlićević u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana