Milić: Glas za Radulovića je izgubljen glas za svakoga.

Objavljeno: 23.03.2016. 20:59 Izmenjeno: 23.03.2016. 20:59

Zamenik predsednika LDP Nenad Milić izjavio je danas da je glas za Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića „izgubljen glas za svakoga osim za Vučića“.

Zamenik predsednika LDP Nenad Milić izjavio je danas da je glas za Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića „izgubljen glas za svakoga osim za Vučića“.

„Dok smo primali udarce i plaćali visoku cenu za svoju jasnu i beskompromisnu politiku, gospodin Radulović je lutao – od ‘belog listića’ 2012, preko Vučićevog ministra 2013. pa sve do Vučićeve podvale, s obzirom da je svaki glas za Radulovića izgubljen glas za svakoga osim za Vučića, kome donosi pet poslanika“, samatra Milić.

„Uvereni smo da je svakome jasno da Radulović gubi vreme kad pominje LDP kao stanku sa kojom ne može, jer je veoma dobro poznato da mi nikada nismo pravili niti ćemo praviti dogovre sa ekstremnom desnicom poput Radulovića, kojem su svi, od radikala do Dveri, partneri sa kojima će napraviti Srbiju normalnu za Šešelja i njemu lične“, dodaje Milić u saopštenju.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulovic“ saopštio je ranije danas da će posle izbora biti otvoren za saveze sa strankama koje se zalažu za iste principe, a to su – potpuna transparentnost javne vlasti i raspolaganja javnim novcem, kao i ukidanje tajnih ugovora.

„Pokret Dosta je bilo neće ulaziti u dogovore i postizborne koalicije sa Aleksandrom Vučićem, kao ni onima koji mu se unapred nude za partnere, dokazano koketiraju sa njim, a predstavljaju se kao opozicionari iako smo sve do početka predizborne kampanje od njih slušali brojne pohvale o podvizima i dobrim potezima premijera, a pre svega sa Tadićem, Čankom i Čedom Jovanovićem“, navodi se u saopštenju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Pljusak

Max: 14°C
Min: 11°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana