Mijatović: Jurić se bavi politikom – nek otkrije političara pedofila Tanjug

Objavljeno: 03.10.2020. 15:07 Izmenjeno: 03.10.2020. 15:07

Reagujući na izjavu Igora Jurića da, posle majskog tv duela sa državnom sekretarkom MUP-a Biljanom Popović Ivković, Fondacija „Tijane Jurić“ više nije podobna i da joj je vlast sva vrata zatvorila, članica GO SNS Jelena Mijatović ocenila da je Jurić odlučio da se bavi politikom i da je to njegovo pravo.

U saopštenju za medije ona je apostrofirala da se Jurić davi politikom zajedno sa Ðilasom, Jeremićem i Boškom Obradovićem.

„Svakodnevno govori protiv Srpske napredne stranke, državne sekretarke Biljane Popović Ivković i svih ljudi koji rade svoj posao, ali jedino što nam ne govori je zašto je dva puta izašao u javnost sa tvrdnjom da zna ko je političar pedofil koji ugrožava bezbednost naše dece, a nije predočio to Višem javnom tužilaštvu i nije otkrio o kome se radi“, izjavila je ona.

Dodala je da niko Jurića nije terao da to izgovori i da se postavlja pitanje sa kojim ciljem je to učinio.

„Da li je po sredi bilo samoreklamerstvo ili želja da se predstavi kao heroj, ali činjenica je da kada je trebalo da otkrije identitet političara pedofila Jurić to nije učinio“, navela je ona.

Još jednom, ona je javno pozvala Jurića da otkrije identitet političara pedofila, jer je, ocenila je, to mnogo važnije za bezbednost naše dece od političarenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana