Memorijalni seminar realnog aikida u SC Šumice Studio B

Objavljeno: 01.12.2019. 14:59 Izmenjeno: 01.12.2019. 15:38

Veliki memorijalni seminar realnog aikida posvećen majstoru “Ljubi Vračareviću” koji je uspeo da aikido uvede kao poznatu i priznatu srpsku borilačku veštinu širom sveta, održan je u prepunom sportskom centru Šumice.

Trener aikida i nosilac crnog pojasa Ana Vračarević kaže da se memorijalni seminar posvećenom njenom ocu održava svake godine i da je uveliko postao tradicija koja okuplja mnogo dece koja treniraju aikido.

Više od 500 dečaka i devojčica iz Srbije, Makedonije i Republike Srpske okupilo se na tradicionalnom seminaru realnog aikida posvećenom Ljubomiru Ljubi Vračareviću, doajenu po kome je realni aikido poznat širom sveta. Oni su pred trenerima pokazali svoje veštine i sposobnosti.

Realni aikido je veština  samoodbrane, koja vas uči disciplini i odgovornosti, a u velikoj meri utiče na samopouzdanje i pravilan fizički razvoj, kaže Ana Vračarević, trener i nosilac crnog pojasa. Ona ističe da je budućnost tog sporta svetla, jer sve više dobija na popularnosti kako u zemlji, tako i širom sveta.

U završnici seminara članovi raznih klubova i sekcija Realnog aikida demonstrirali su tehnike samoodbrane, i to od najmlađih članova, pa do najboljih majstora i instruktora koji vode klubove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno vedro

Utorak
Moguća kiša

Max: 20°C
Min: 16°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana