Marković:Bivša vlast oštetila Pionirski grad 600.000 evra Tanjug

Objavljeno: 02.06.2020. 09:36 Izmenjeno: 02.06.2020. 09:36

Sportsko rekreativni centar Pionirski grad je za vreme bivše vlasti samo u dva navrata oštećen za 600.000 evra pošto punih 15 godina nije prihodovao od izdavanja objekata, izjavio je član GO SNS Aleksandar Marković.

 

Kako je rekao, pored čuvene afere Veliki brat, SRC Pionirski grad je oštećen i drugim malverzacijama sa ugovorima o zakupu prostora, saopštio je GO SNS u Beogradu.

„Pionirski grad je objekat koji je bio namenjen deci, a u kome su Dragan Ðilas i njegova firma Emoušn prodakšn svojevremeno izgradili objekat za potrebe snimanja rijaliti programa Veliki brat. S toga možemo slobodno reći da je upravo Dragan Ðilas začetnik rijaliti programa u Srbiji“, naglasio je Marković.

Bez poštovanja zakonskih procedura, bez potrebnih dozvola i dokumentacija sagrađena je kuća „Velikog brata“, a ovaj uzurpirani prostor je plaćen svega 130 evra po emisiji, rekao je Marković.

„Dakle, 118 emisija puta 130 evra to vam je oko 15.000 evra na godišnjem nivou. Na ovom projektu, na grbači dece Dragan Ðilas je zaradio milione, a deci je ostavio ruševine, smeće čak i mrtve pacove“, zaključio je Marković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 29°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana