Marković: Obradović lažima pokušava da napravi štetu Vučiću Tanjug

Objavljeno: 24.04.2020. 17:54 Izmenjeno: 24.04.2020. 17:54

Boško Obradović nastavlja da iznosi besmislice i laži i pokušava, sada već očajnički, da napravi štetu Aleksandru Vučiću, ali i državnim organima koji su u funkciji odbrane od epidemije virusa, kaže član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković.

Naveo je da se nastavlja besomučna kampanja Obradovića, a da se u moru nesuvislih izjava koje je Obradović danas izneo jasno vidi da je njegova jedina želja dolazak na vlast u Srbiji, po svaku cenu, ali bez izbora i podrške građana.

“Odatle dolaze njegovi svakodnevni vapaji za formiranjem nekakve tehničke ili prelazne Vlade. Verovatno da je svestan da na izborima nema nikakve šanse i da su građani odavno prozreli njegovu politiku ispraznih fraza i floskula koje neprekidno ponavlja, pa pretenduje da bez izbora on i njegov nalogodavac Đilas dođu na vlast”, kaže Marković reagujući na navode Obradovića.

Kako je Marković naveo u saopštenju, licemerno je kada Obradović govori o predizbornoj kampanji i to u trenucima kada je država čitav svoj aparat i apsolutno sve resurse stavila u službu sprečavanja širenja epidemije i otklanjanja posledica po privredu i građane.

“Upravo Obradović i njegovi kompanjoni iz Đilasovog Saveza za Srbiju koriste vanredno stanje u dnevnopolitičke svrhe sa samo jednim ciljem – napad na Aleksandra Vučića, svaki dan, svim sredstvima i na svakom mestu”, poručuje Marković.

U moru svakodnevnih laži koje iznose, kako kaže, jeste i o migrantima, koja je toliko puta demantovana i navodi da je jedina istina da ne postoji nijedan Sporazum između Austrije i Srbije o vraćanju migranata na našu teritoriju, kao što nikada, nijedan migrant nije vraćen iz Austrije.

“Svi Boškovi navodi o migrantima su apsolutna laž, kao i sve drugo što govori. Žalosno je kada Boško Obradović pokušava da zloupotrebljava čak i Novaka Đokovića i da politizuje temu o kojoj ne zna apsolutno ništa”, zaključio je Marković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Delimično oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana