Marković: Licemerno komentarisanje DS-a medijske scene Tanjug

Objavljeno: 15.08.2018. 13:46 Izmenjeno: 15.08.2018. 13:46

Sekretar beogradskog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković ocenio je danas da je licemerno to što Demokratska stranka daje sebi za pravo da kritikuje medijsku scenu u Srbiji, navodeći da u vreme vlasti DS nijedan medij, za razliku od danas, nije smeo da prenese izjavu nekoga iz opozicije.

 

„Licemerno je da DS, čiji je tadašnji lider Dragan Ðilas držao u svojoj šaci medijski prostor u Srbiji danas pominje ovu temu, pogotovo imajući u vidu da je svojevremeno Verica Barać govorila o apsolutnoj kontroli medija koju je Ðilas sprovodio kroz svoje agencije“, naveo je Marković u pisanoj izjavi.

On tvrdi da Ðilas i danas pokušava da uspostavi potpunu kontrolu nad medijima „preko svoje Dajrekt medije, Šolaka i SBB“, što, kako je naveo, potvrđuje najveći paradoks današnjeg saopštenja DS i njihovog postojanja kao stranke uopšte.

Marković u pisanoj izjavi dodaje da u vreme vlasti DS niko nije hteo da objavi ni, na primer, tekst o ubijenom Ranku Paniću, za kojeg smatra da je nastradao samo zato što je mislio drugačije i zato što nije delio uverenja DS.

„Takođe, na tadašnjem Studiju B četiri godine niste mogli da vidite da gostuje bilo ko iz opozije, jer je upravo Demokratska stranka kontrolisala navedeni medij“, naveo je Marković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana