Marković: Jedini cilj Jankovića da napadne Vučića i SNS Studio B

Objavljeno: 14.12.2020. 15:56 Izmenjeno: 14.12.2020. 15:56

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Marković izjavio je da bivši Zaštitnik građana i, kako kaže, „politički penzioner“ Saša Janković, verovatno opet iz neke hotelske sobe, ponovo piše autorske tekstove sa jednim jedinim ciljem – da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS.

Kako navodi Služba za informisanje Srpske napredne stranke,  Aleksandar Marković, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik saopštava:

Politički penzioner Saša Janković, verovatno opet iz neke hotelske sobe, ponovo piše autorske tekstove sa jednim jedinim ciljem, da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Čovek koji je podržavao prijem lažne države Kosovo u Interpol govori Aleksandru Vučiću da je „gurnuo Srbiju na pogrešnu stranu istorije”. Čovek koji podržava nezavisno Kosovo i koji kaže da ne bi sprečavao Kosovo u demokratskom razvoju i članstvu u svim međunarodnim organizacijama, usuđuje se da govori o predsedniku Vučiću koji se svim silama bori za Kosovo i srpski narod na Kosovu i Metohiji. Za razliku od Jankovića, Jeremića, Đilasa i Tadića, u čije je vreme takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost, koji su postavili granice na Jarinju i Brnjaku, Aleksandar Vučić je državnik koji je odgovornom i mudrom politikom vratio temu Kosova na sto i koji se i danas bori za dobrobit našeg naroda na KiM.

Jankoviću je i dalje sasvim jasno stalo samo do sopstvenih interesa, a ne onih koji su propisani Ustavom Republike Srbije. Zašto bi, uostalom, brinuo o svom narodu, kad može samo o sebi.

Saša Janković, predsednički kandidat Đilasa, Jeremića, Obradovića i otelotvorenje svih njihovih programskih načela i nedela, vođen politikom svađe, podele i borbe za lične interese, koja se gaji u redovima njegovih saboraca, kaže kako se unutar Srpske napredne stranke prave nekakve podele i da ima „pukotina”. Na njihovu nesreću, iako se zdušno nadaju tome, to je notorna laž. Jedini cilj Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića jeste dobrobit i bolji život građana Srbije, oko koga su svi ujedinjeni i za šta se bore svakodnevno, teškim radom i trudom.

Politici podela, laži i punjenja džepova na uštrb svih nas je srećom politička prošlost i građani Srbije su joj na izborima jasno rekli NE, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana