Marković: Ðilasovi poslušnici i dalje obećavaju laži Tanjug

Objavljeno: 03.08.2020. 16:39 Izmenjeno: 04.08.2020. 19:27

Član Glavnog odbora i poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izrazio je žaljenje što „poslušnici“ lidera Stranke, slobode i pravde Dragana Ðilasa i danas na dan konstituisanja parlamenta nastavljaju laži i kreiranje atmosfere koja vodi ka podelama.

„Očigledno ne znaju za drugačije jer čak i unutar svog Saveza nisu jedinstveni“, rekao je Marković i ocenio da činjenice pokazuju da je nasilje jedino šta pokreće i motiviše Boška Obradovića zbog čega ne čudi činjenica da opet, po ko zna koji put, poziva na neposlušnost i kršenje zakona.

Marković je ocenio da ti, kako ih je nazvao „licemeri i maheri izmišljenih priča“, ne mogu da prežale činjenicu da nisu više narodni poslanici i da zato i danas nastavljaju performanse.Podsetio je da Marinika Tepić i Boško Obradović nisu dolazili na sednice, ali su uredno uzimali novac od građana za poslanički mandat.

„Danas na dan konstituisanja Skupštine nastavljaju laži i obećavaju još laži, to nam garantuju“, rekao je funkcioner SNS i pozvao Tepić i Obradovića da umesto toga odgovore na pitanja kako je moguće da su „firme njihovog gazde Ðilasa, u periodu dok je bio na državnim i stranačkim funkcijama, u saradnji sa državnom firmom Telekom Srbija ostvarile više od 30 miliona evra prihoda“.

„Kako je moguće da je njihov gazda Ðilas, od propalog preduzetnika iz Češke, dospeo do više milionskog bogatstva“, naveo je Marković i ocenio da Boško zaboravlja da je „njegov šef Ðilas menjao izborni zakon da bi opstao na vlasti, ili je samo zlonameran“.

Marković ocenjuje da je opozicija kao raštimovani orkestar, koji ne može da prihvati činjenicu da su ih građani poslali na smetlište političke.

Kao smešno Marković je ocenio to kada Obradović izgovori da u politici nije dovoljno biti samo protiv Vučića, već da moraju da ponude i ideje, jer se politika Ðilasa i njegovih pajtaša svodi isključivo na koncept: biti protiv Vučića po svaku cenu i na svakom mestu, ne ponudivši nikad nikakvu ideju, program i politiku.

Još smešnije je, ocenjuje kada Obradović pominje moralni kapital. „Jedini kapital za koji se oni zalažu jeste finansijski kapital namenjen za sopstvene džepove predstavnika Ðilasovog raspalog Saveza, a građani to dobro znaju“, ocenio je funkcioner SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 13°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana