Marjanović: Sinhronizovani napad na Aleksandra i Danila Vučića od strane Đilasa sns

Objavljeno: 01.12.2021. 17:22 Izmenjeno: 01.12.2021. 17:22

Kako se bliže izbori panika multimilionera Đilasa će biti sve veća jer kroz njegovu medijsku mašineriju samo danas imamo sinhronizovani napad na Aleksandra i Danila Vučića, navodi Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke saopštava: 

Suočen sa političkom realnošću i nedostatkom podrške u narodu, multimilioner Dragan Đilas nastavlja da potkazuje i denuncira sopstvenu državu u intervjuima koje daje inostranim medijima sramno blateći predsednika Vučića i osporavajući svaki napredak Srbije.

Kad već ne može da nađe uporište i podršku kod građana Srbije rešio je da opseda strane države i ambasade u nadi da će ga stranci instalirati , bez podrške naroda, na vlast u Srbiji.

Služeći se oprobanom taktikom svoje medijske mašinerije da hiljadu puta ponovljena laž na kraju postaje istina, multimilioner Đilas pokušava da, po svaku cenu na najmonstruoznije načine, kriminalizuje i dehumanizuje predsednika Vučića i njegovu porodicu , koji mu  je najveća prepreka u ostvarivanju Multikom biznis planova da se ponovo dočepa vlasti i državne kase.

Kako se bliže izbori panika multimilionera Đilasa će biti sve veća jer kroz njegovu medijsku mašineriju samo danas imamo sinhronizovani napad na Aleksandra i Danila Vučića. Debakl koji ih očekuje nam ukazuje da će kampanja besmisla postajati sve surovija i bezobzirnija.

Šta god multimilioner Đilas u svom političkom sunovratu pokušavao da kroz svoju medijsku mašineriju poturi srpskoj javnosti i svojim inostranim mentorima ništa ne može poništiti rezultate koje je Srbija postigla pre svega neumornim zalaganjem i radom predsednika Vučića, a koji se mere kilometrima izgrađenih puteva, hiljadama novih radnih mesta, milijardama stranih direktnih investicija koje su preporodile opustošenu zemlju koju je režim Dragana Đilasa ostavio za sobom, naveo je Marjanović u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana